VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CEM VE KÜLTÜR EVİ TALEBİNE İLHAN DURAK’TAN CEVAP “ÜZERİMİZE DÜŞENİ YERİNE GETİRECEĞİMİZİN SÖZÜNÜ VERİYORUM”

19 Ocak 2024

......................................

Alevi Kültür Dernekleri Bolu Şube Başkanı Ramiz Güleç’in Cem ve Kültür Evi talebine kayıtsız kalmayan MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak “Belediye Başkanlığı görevine geldiğimizde Cem ve Kültür Evi için üzerimize düşeni yerine getireceğimizin sözünü veriyorum” dedi. 

Alevi Kültür Dernekleri Bolu Şube Başkanı Ramiz Güleç, sosyal medyasından yaptığı paylaşımla siyasi parti belediye başkan adaylarından Cem Evi talebinde bulundu. Güleç paylaşımında “Bolu yerelde, iddialı olan siyasi parti belediye başkan adayları netleşmiş durumda. Bolu da, yıllardır yaşamakta olan Alevi Halk kitlesinin beklentileri olan, inançsal ve kültürel değerleri yaşayacakları bir cem evi  ihtiyacı talebi karşılık bulmamıştır. Bugün itibari ile, mevcut adayların, bu cem evi talebimizi, kendi seçim bildirgelerinde ve yapmayı taahhüt edecekleri projeleri arasında yer vereceklerini, bu haklı talebimizin karşılık bulmasını bekliyoruz” ifadelerini kullandı. 

CEM VE KÜLTÜR EVİ TALEBİNE DURAK’TAN CEVAP 

Bu paylaşımın ardından duruma kayıtsız kalmayan Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, Güleç’in bu talebine karşılık bir açıklama yaptı. Bolu Belediye Başkanı seçildiği takdire Cem ve Kültür Evi için üzerimize düşeni yapacağız diyen Durak “Alevi Kültür Dernekleri Bolu Şube Başkanımız Sn. Ramiz Güleç’in sosyal medyadaki çağrısına istinaden, Hoca Ahmet Yesevi'nin dört kapı, kırk makam felsefesiyle oluşturduğu Alevi İrfanı’nın yaşatılması için halkımızın teveccühü ile Belediye Başkanlığı görevine geldiğimizde Cem ve Kültür Evi için üzerimize düşeni yerine getireceğimizin sözünü veriyorum” dedi. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.