VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ESKİ MESAİ ARKADAŞLARININ DESTEĞİNİ İSTEDİ

23 Ocak 2024

.................................

 Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Bolu AK Parti Belediye Başkan Adayı olarak ilan edilen Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, İl Sağlık Müdürlüğü ziyaretinde eski mesai arkadaşlarının sevgi seliyle karşılandı. 

31 Mart yerel seçimleri kapsamında çalışmalarına devam eden AK Parti Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, Bolu İl Sağlık Müdürü Dr. Abdullah Danışman ve eski mesai arkadaşlarını ziyaret etti. Demirkol’a bu ziyarette AK Parti İl Başkanı Suat Güner, AK Parti Milletvekili Yüksel Coşkunyürek ve teşkilat üyeleri eşlik etti.  

Yapılan büyük yatırımlarla ve sunduğu sağlık hizmetleriyle Batı Karadeniz Bölgesi’nin sağlık üssü olmaya devam eden Bolu’da 7 yıl il sağlık müdürü olarak görev yapan ve Bolu Belediye Başkan Adaylığı için bu görevinden ayrılan Demirkol, yıllarca birlikte Bolu’ya hizmet ettikleri mesai arkadaşları ile seçim çalışmaları kapsamında görüştü. 

“HEPİNİZE GAYRETİNİZ İÇİN AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM"

Demirkol ve beraberindeki heyet Bolu İl Sağlık Müdürü Dr. Abdullah Danışman’ı da makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olmasını diledi. İl Sağlık Müdürü Dr. Abdullah Danışman ile görüşmesinin ardından il sağlık müdürlüğü personelleri ile tek tek görüşen Demirkol, mesai arkadaşlarıyla bugüne kadar şehre çok güzel hizmetler verdiklerini ifade etti ve “Sağlık sistemimizin Bolu’da çok iyi yerlere gelmesinde pay sahibi olan fedakar sağlık çalışanları olarak hakkınız ödenmez. Kendi özel hayatlarınızdan fedakarlık yaparak ve çok çalışarak bu başarıyı elde ettik. Bu sebeple ailelerinizde, siz de lütfen hakkınızı helal ediniz. Hepinize gayretiniz için ayrı ayrı teşekkür ederim." diyerek hem sağlık personellerine hem de ailelerine teşekkür etti. 

  • ESKİ MESAİ ARKADAŞLARININ DESTEĞİNİ İSTEDİ
  • ESKİ MESAİ ARKADAŞLARININ DESTEĞİNİ İSTEDİ
  • ESKİ MESAİ ARKADAŞLARININ DESTEĞİNİ İSTEDİ
4 yorum yapılmış
  • EmekliKazm
    23 Ocak 2024 • 10:53
    Emekliden zor oy alırsınız ancak memurlara gidin belki içlerinde insaflı olanlar olursa verir.Devlet memura bakıyor emekliyi küstürdü
  • GereDeli
    23 Ocak 2024 • 14:05
    Eski bir mesai arkadaşı olarak oy felan yok.
  • FAKFAKREmekli
    24 Ocak 2024 • 02:34
    Halka hizmet Hakka hizmet dillerinde VAR, Maalesef uygulamalarında ve gönüllerinde YOK. 31 Mart Emeklilerin ŞOV vakti olacak. Tanju Özcan a 2 dönem hayırlı olsun.
  • Hsmen
    24 Ocak 2024 • 02:39
    Hocam sen köyüne geri dön. Boşuna uğraşma. Sana oy moy yok!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.