VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN ÖZCAN, "5 YILDA BOLU'YU PARKLARLA DONATTIK"

27 Ocak 2024

...........................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 5 yılda 63 parkı Bolu’ya kazandırdıklarını belirterek, “Halkımız nefes alsın, çocuklarımız çocukluklarını doyasıya yaşasın diye 5 yılda tam 63 yeni parkın yapımını tamamlayarak hizmete sunduk.” dedi.

Bolu Belediyesi son 5 yılda 63 parkın yapımını tamamlayıp, Boluluların hizmetine sundu. 5 yılda 63 adet yeni parkı Bolu’yu kazandıran Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Biz 5 yılda Bolu’yu parklarla donattık. Halkımız nefes alsın, çocuklarımız çocukluklarını doyasıya yaşasın diye 5 yılda tam 63 yeni parkın yapımını tamamlayarak hizmete sunduk. Ayrıca Atatürk Orman Parkı, Karaçayır Parkı gibi mevcut 20 parkımızı da baştan aşağı yeniledik. Yeşil alan miktarımız ise 5 yılda 254 bin metrekare arttı. Ayrıca 40 bin fidanı toprakla buluşturarak yeşilin, doğanın başkenti Bolu’yu doğasıyla uyumlu hale getiriyoruz.” dedi.

“Park sayıları yeni dönemde daha da artacak”

Bu kazanımların yeni dönemde devam etmesi gerektiğini vurgulayan Özcan, “31 Mart’ta Bolu halkımız bizi yeniden destekler ve bu emaneti bize layık görürse; doğaya ve yeşile sahip çıktığımız, halkımıza nefes aldıran parklarımızın sayıları ve diğer çalışmalarımız yeni dönemde daha da artacak.” diye konuştu.

  • BAŞKAN ÖZCAN, "5 YILDA BOLU'YU PARKLARLA DONATTIK"
  • BAŞKAN ÖZCAN, "5 YILDA BOLU'YU PARKLARLA DONATTIK"
  • BAŞKAN ÖZCAN, "5 YILDA BOLU'YU PARKLARLA DONATTIK"
  • BAŞKAN ÖZCAN, "5 YILDA BOLU'YU PARKLARLA DONATTIK"
3 yorum yapılmış
  • Adalet
    27 Ocak 2024 • 16:38
    Sizi Allah'a havale ediyorum . Bolu yu 5 yılını heba ettiniz 60 tane park nerede sedas in altında yaptığınız parktan canlı yayınla bağlanti yaptığımızda canlı yayın kesildi zaman 20 parkti ne zaman 60 Parka çıktı Karaçayır ve Atatürk orman parkını yeşillendirdik diyor yalan görünen köy kılavuz istemez nerede ise Alaaddin Yılmaz yaptı diye parkı yıkacaksin o park yapılırken yapılmasın ne gereği var diye kaç kez mahkemeye verdin hep milletin iradesi ile
  • Msafr
    28 Ocak 2024 • 15:06
    Lakin ormsn parkının içine tarumar ddildi
  • Akademisyen
    29 Ocak 2024 • 02:51
    Boluyu Tüm Türkiye tanıştınız En son Dilberlede ayağınıza dolandı gideceksiniz İnş...Belediyeye gelenler tabiiki iş yapacaklar. Onun için geliyorlar. Maaş ve kariyer alıyor...Eyy gelecek. Başkanlar kim olursanız olun vekillerden dahil. Hayatını Haramla Kuranlara Hayat. Haram olsun..Milletin parasını kullananlar kariyer edenler Filmin sonuna bakın İnş...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.