VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU BELEDİYESİNDEN 5 YILDA 412 KİLOMETRELİK ASFALT SERİMİ

28 Ocak 2024

.............................

Bolu Belediyesi 5 yılda 412 kilometre sıcak asfalt serimi yaptı. Bolu’da son 5 yılda şehir içi ulaşım ağının yenilenip iyileştirilmesi için yatırımlar yapıldı. 

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın öncülüğündeki Bolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 2019-2023 yılları arasında tam 412 kilometre sıcak asfalt serimi yaptı. Yapılan çalışmalar sayesinde Bolu’da ana caddeler ve sokaklarda bulunan çok sayıda yolda ulaşımda rahatlık sağlandı.  

PMT UYGULAMASIYLA YOLLAR UZUN ÖMÜRLÜ  

Asfalt seriminde Bolu Belediyesi Plent Miks Temel (PMT) uygulamasına geçti. Yapılan 15 milyon yatırımla asfalt serimlerinde PMT uygulamasına başlanıldı. PMT uygulaması ile yollar daha uzun ömürlü oldu. 

DÖNÜŞÜM ASFALTTAN 20 MİLYON TASARRUF 

Üstyapı çalışmalarında ayrıca eski asfalttan da tasarruf edildi. Başkan Özcan döneminde yapılan 5 milyon TL’lik yatırımla önüşüm asfalttan tam 20 milyon TL tasarruf edildi 

  • BOLU BELEDİYESİNDEN 5 YILDA 412 KİLOMETRELİK ASFALT SERİMİ
  • BOLU BELEDİYESİNDEN 5 YILDA 412 KİLOMETRELİK ASFALT SERİMİ
1 yorum yapılmış
  • Adalet
    28 Ocak 2024 • 05:50
    Hep bunlar milletin aklıni karıştırma Bolu yu 5 yıl geriye bıraktınız hep yaptığımız show tiyatro ben şunu yaptım bunu yaptim devamlı demagoji laf cambazlığı milletin iradesini ayaklar altına almak geçen yaz yolda çalışma vardı bir çalışan ekmek simit almış geldi oturuyorduk oturdular Allah razı olsun simit size kokmuştur dediler afiyet olsun biz tokuz dedik zorla birazcık verdiler bu oturma insani ihtiyaç sonra dozerin üzerinde akşama kadar senin mesai benim m
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.