Eski Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Belediye Başkanı Tanju Özcan için “5 yıl boyunca hiçbir projesi konuşulmadı, sadece yaptığı gaflar, şovlar, gırgır, şamata konuşuldu. Başkada bir şey yok.” dedi.
Bolu Gazetesi editörü Caner Güngör’e konuşan Eski Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın hiçbir belediye projesi ile gündeme gelmediğini söyledi. Yılmaz, "Bolu için çok önemli projeleri hayata geçirdik. Bunu tüm Bolu halkımız biliyor. Ve aday olduğum her seçimde beni desteklediler. Allah kendilerinden razı olsun.
Şimdi Bolulu vatandaşlarımıza soruyorum Tanju Özcan gürültü, patırtı, şamata, gırgır ve gaf dışında yaptığı bir belediye projesi ile Türkiye gündemine geldi mi? Gelmedi, çünkü onun Bolu gibi bir derdi yok. 5 yıl boyunca hiçbir projesi konuşulmadı, sadece yaptığı gaflar, şovlar, gırgır, şamata konuşuldu. Başkada bir şey yok. Soruyorum sizlere belediyecilik adına hangi hatırı sayılır bir projeye imza attı.” dedi.
“BOLU GİBİ BİR DERDİ OLMADĞINI GÖRÜYORUM”
Yılmaz, Başkan Özcan’ın Bolu gibi bir derdi olmadığını ve vaktini sosyal medya ile geçirdiğini ifade ederek, “Şunu Bolu halkı çok iyi biliyor ki bizim yaptığımız devasal projeler dışında ortaya koyulmuş bir proje yok. Projeden bahseden bile yok. En son Belediye meclisinde yaşananları gördünüz. Bolu bunu hak ediyor mu? Şovlarla sadece kendi piarını yapıyor. Bolu gibi bir derdi olmadığını görüyorum. Onun derdi kendi reklamını yapmak. Zaten vaktini projelerle değil sosyal medya ile geçiriyor." şeklinde konuştu.


