VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"BOLU'DA AKILLI ŞEHİRLERE ÖRNEK OLACAK DÖNÜŞÜM BAŞLAYACAK"

13 Şubat 2024

...........................

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, 31 Mart Yerel Seçimlerine yönelik saha çalışmalarını sürdürüyor. Bolu’da üretim tesisi bulunan fabrikaların hem sahipleri hem de çalışanları ile buluşan Demirkol, “Bolu’nun akıllı kent olması yönündeki ilk adımları biz atacağız. Daha güvenli, daha verimli, daha yeşil ve daha yaşanabilir Bolu için akıllı şehir olmaya ihtiyacımız var.” dedi.  

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, AK Parti Bolu teşkilatı ile il genelinde temaslarını sürdürüyor. Sanayi çalışanları ve fabrika ziyaretlerinde Bolçi Çikolata Fabrikası, Gerteks Tekstil ve Bolu Fidan Orman Ürünleri işletme tesislerinde üretim alanlarını inceleyerek çalışanlarla bir araya gelen Demirkol, yaklaşan yerel seçimlere yönelik açıklamalarda bulunarak “Avrupa’nın başkentlerinin akıllı çözümlerine erişeceğiz. Metropollerde kullanılan akıllı şehircilik uygulamalarını güzel şehrimize kazandıracağız.” şeklinde konuştu. 

31 Mart Yerel Seçimlerine yönelik ziyaretlerinde faaliyetlerini sürdüren fabrika sahipleri ve çalışanlarına hitap eden Demirkol, “Bolu’nun akıllı kent olması yönündeki ilk adımları biz atacağız. Daha güvenli, daha verimli, daha yeşil ve daha yaşanabilir Bolu için akıllı şehir olmaya ihtiyacımız var. Akıllı şehir sistemleri hizmet seviyelerini, vatandaşların refahını, sürdürülebilirliği ve ekonomik kalkınmayı desteklemek için kritik bir öneme sahip. Doğru uygulanan akıllı şehir teknolojileri, şehirleri daha etkili ve verimli hale getirebilir. Bu ilerleme, önümüzdeki yıllar içinde kentsel nüfusta öngörülen hızlı büyüme göz önüne alındığında çok büyük bir gereksinim. Akıllı aydınlatma, akıllı durak ve otobüs, akıllı otopark gibi teknoloji destekli adımları hep birlikte atacağız. Mobil uygulamalar ile vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracağız.” ifadelerini kullandı.  

Ziyaretlerinde tek tek selamlaştığı personellere belediye hizmetleri konusunda istek ve beklentilerini soran Demirkol, her konuda kendisine iletilen eksikleri dinledi ve “Daha yaşanabilir bir Bolu için, hizmet belediyeciliği için sizlerin öneri ve rehberliğine ihtiyacımız var, desteğinize talibiz.” dedi. 

8 yorum yapılmış
  • GVEN
    13 Şubat 2024 • 11:14
    gel de güneş doğsun memleketime...M EMİN DEMİRKOL
  • Bolulu
    13 Şubat 2024 • 12:13
    Acabaa emekli ne diyo emekliler hicde sıcak bakmiyo
  • Yuksel14
    13 Şubat 2024 • 17:36
    emeklilerde artık verirse yuh derim....
  • Ayptr
    14 Şubat 2024 • 01:55
    Yapamayacağın vaatlerde bulunma. Recep ayı 10 Şubatta bitmiş olabilir ama en nihayetinde din kardeşiyiz.
  • Ayptr
    14 Şubat 2024 • 02:06
    Amsterdam, Barselona, Kopenhag, Dubai, Dublin, Kiev, Londra, Madrid, Gdynia (Polonya), Manchester, Milano, Moskova, New York, Stockholm, Oslo, Tokyo, Hong Kong, Singapur, Şangay ve Taipei dünyada akıllı şehirler arasında yer alıyor.
  • Ayptr
    14 Şubat 2024 • 02:08
    Türkiye'de akıllı şehir sitemini tam anlamıyla yapabilen bir şehir henüz yoktur.
  • Adalet
    14 Şubat 2024 • 03:37
    Bolu rumuzlu kardeş bu seçim emekli seçimi değil yerel ve mahalli idareler seçimleri yerelde insanlara ve halka en iyi ve güvenilir kaliteli hizmet eden seçilecek emekli ac gözlü emekli aldığı prime göre maaş alacak onu hazine ve maliye bakanlığı ve sosyal güvenlik bakanlığı ve çalışma genel müdürlüğü bilir yani devlet bile abuk subuk yazıp düşünüp milleti hezeyana getirmeyin
  • Fatih
    17 Şubat 2024 • 16:26
    Trafik ışıkları saniye sistemi olmadığı için millet ceza üstüne ceza yiyor d 100 e Mudurnu için çevre yolu yapıldı İstanbul yönünden giriş yok pazartesi günü trafik pazar yeri çevre sokaklarda rezillik diz boyu yoldan geniş kaldırım var kaldırıma park etsek zabıta tepemize dikiliyor yola çeksek araçlar geçemiyor iş başı ve çıkış saatleri trafik kilitleniyor bunlarla ilgili bir projesi olan yok hep safsata
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.