VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'NUN MERKEZ KÖYLERİNE DOĞALGAZ MÜJDESİ.... İSMAİL AKGÜL, "MÜCADELİMİZ SÜRECEK"

16 Şubat 2024

............................................................

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu Milletvekili İsmail Akgül, merkeze yakın köylere doğalgaz getirilmesi için çalışma yürüteceğini açıkladı. Milletvekili Akgül, “Köyümüzün tam ortasından ana boruyu geçirebiliyorsak imar olmadan, demek ki imar olmadan merkez köylerimize doğalgaz gelebilir. Arkamızda milletin olduğu görülünce gerçekleşmeyecek hiçbir şey yok” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Gazeteci ve Yazarlar Derneği’nin düzenlediği “çay, simit sohbetleri” programına katıldı. Gazetecilerle birlikte kahvaltı yapan Akgül, daha sonra soruları cevapladı.

Akgül, meclis çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamalarda Nisan ayı sonrasında en büyük mücadeleyi merkeze bağlı köylere doğalgaz getirmek için vereceklerini ifade ederek, “Nisan ayından sonra en büyük mücadele edeceğimiz konulardan bir tanesi de merkez köylere doğalgaz gelmesi. Bizi senelerdir imar olması lazım gibi şeylerle oyalıyorlar. Diğer illerde örnekleri var. En yakınımız Düzce. Oranın 4-5 köyünde imar olmadığı, mahalle olmadığı halde doğalgaz var. Yalova’da var. Bolu’da da olacak. Köyümüzün tam ortasından ana boruyu geçirebiliyorsak imar olmadan, demek ki imar olmadan merkez köylerimize doğalgaz gelebilir. Orman köyü vasfından çıkardığımız köylerimiz var. Burada odun ve yakacak konusunda sıkıntı yaşanıyor. Bu konuyu da Nisan ayında sonra tüm köylerimize organize edeceğiz. Talebi birlik ve beraberlikle isteyeceğiz. Gücümüzü göstereceğiz. Arkamızda milletin olduğu görülünce gerçekleşmeyecek hiçbir şey yok” dedi.

2 yorum yapılmış
  • Ersin
    16 Şubat 2024 • 06:47
    Evet , örneğin örencik köyü kuşçular mahallesi yolundan narvene gaz hattı geçerken bizim köyümüze doğalgaz verilmedi. Bir hat köy içine çekmek çok mu zor?
  • Mustafa
    16 Şubat 2024 • 14:15
    Sayın vekilim sizleri takdirle izliyoruz köylerde çok büyük problem 1:yerleşim alanlarının genişlemesi insanlar merkeze doğru yol kenarındaki tarlalarına birden fazla ev yaptılar 40 yıllık evler var tarım il müdürlüğü tarım alanı diyerek böldürmüyor dedelerin tapuları devam ediyor 20 yıdır mücadele ediyoruz fakat muhtarlar birleşemediği için sonuç alınamıyor ya büyük şehir yada il bazında bir kanun çıkarılabilir köylü küskün doğalgazı da bekliyoru
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.