VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SUAT GÜNER BAŞKANLIĞI BIRAKIYOR… AK PARTİ’DE KARTLAR YENİDEN DAĞITILIYOR

18 Şubat 2024

.................................................................

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner’in görevi bırakarak İl Genel Meclisi’ne gireceği öğrenildi. İl Genel Meclisi’nin Başkanlığı çalışmalarını yürütecek olan Güner, Bolu Belediye Başkan Aday Adayı olacağı için 6 ay önce istifa edeceğini açıklamıştı. AK Parti Bolu İl Başkanlığı için güçlü bir isim olarak görülen Yaşar Yüceer’in ne yapacağı merak konusu oldu.

31 Mart yerel seçimlerine yaklaşık 40 gün kaldı. Seçim yaklaştıkça partilerde yaşanan olayların kulis bilgileri gelmeye devam ediyor.  İl Genel Meclisi Üyesi olabilmek için kıyasıya bir yarışın yaşandığı AK Parti’de sürpriz bir gelişme yaşandı.

SUAT GÜNER İGM İÇİN KOLLARI SIVADI

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner’in görevi bırakarak İl Genel Meclisi’ne gireceği öğrenildi. Başkan Güner’in İGM başkanlığı için çalışmalarını yürüteceği gelen bilgiler arasında yer aldı. AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner dışında listeye girecek isimler netleşmezken, mevcut ve eski Milletvekillerinin listeye müdahil olmaları nedeniyle yoğun bir liste mesaisi yaşandığı iddia edildi.

ESKİ KURT BAYRAĞI DEVİR Mİ ALACAK?

Mevcut İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer’in de söz konusu İl Genel Meclisi için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi. AK Parti İl Başkanlığı’nı Suat Güner’in bırakması halinde yerine gelecek isimler henüz netlik kazanmadı. AK Parti Bolu İl Başkanlığı için güçlü bir isim olarak görülen Yaşar Yüceer’in ne yapacağı merak konusu oldu.

 

5 yorum yapılmış
  • Mustafa
    18 Şubat 2024 • 13:35
    AK parti Bolu da kaybetmeye doymuyor 3 vekili 1 e düşürenler belediyeyi kaybedenler belediye meclisinde çoğunlukta olmasına rağmen mevcut başkanla laf dalaştırıp su savaşı yapanlar ne imar çalışmalarına,ne halk otobüsü bilet artışlarına,ne 18.madde yanlışlıklarına, ne su saatlerinin değişme teşvikine ne de su zamlarına ve kaldırım israfına bir şey yapamamış adeta başkana yardımcı olmuşlardır.Boluda metal yorgunluğu değil hizmet edecek adam eksikliği va
  • Ruzgar
    18 Şubat 2024 • 13:58
    Yaşar yüceer yoksa zor bu iş
  • Gr
    18 Şubat 2024 • 14:11
    Tam işte mevzu belli belediye yi arka plandan yönetecekler ortaya çıkıyor
  • sait
    19 Şubat 2024 • 01:50
    Başka adammı kalmadı ikisinden başka yeter da
  • Hakhukuk
    19 Şubat 2024 • 08:41
    Mustafa rumuzlu kardeş sayın değerli abim milleti hezeyana getirip abuk subuk yazıp konuşma sayın değerli müdürümüz Muhammet Emin Demirkol belediye başkan adayı olduktan sonra belediye kaybetmez değerli müdürümüz Muhammet Emin Demirkol AKP nin içinde Emin en güvenilir kabiliyetli aday o başkaları gibi değil ne Nurettin Doğanay gibi ne Alaaddin Yılmaz gibi ne Fatih metin gibi ne Ali ercoskun gibi önce insana değer verir sonra çalışanlarına değer verir Adalet ve miz
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.