VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

COŞKUNYÜREK DUYURDU “150 YATAKLI KADIN DOĞUM VE ÇOCUK HASTANESİ İHALEYE ÇIKTI”

22 Şubat 2024

..................................

Geçtiğimiz günlerde 150 yataklı kadın doğum ve çocuk hastanesinin yatırım programına alındığı müjdesini veren AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, hastanenin yapım işinin ihaleye çıkarıldığını duyurdu. 

 Bolu için sevindiren gelişmeyle ilgili açıklamalarda bulunan Coşkunyürek," Bolu’muzda hemşehrilerimizin hizmetine sunmak için yoğun çaba harcayarak yatırım programına aldırdığımız Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yapımının ihale sürecinin başlamış olması şehrimiz adına çok büyük önem arz ediyor. İnşallah Bolu'muzda Merkez Ünitenin yanındaki 46 dönüm üzerine yapacağımız modern ve yüksek teknolojili hastane ile hemşehrilerimize çok daha iyi sağlık hizmeti sunacağız. 

 Tabi biz bununla yetinmeyeceğiz. Bizim AK Parti olarak milletimize hizmet sözümüz var. Bolu'muzu eserlerle donatmaya devam edeceğiz, Karacasuda yapımı devam eden 250 yataklı Fizik Tedavi Hastanemizi, planladığımız şehir hastanemizi, eski adliye binasının olduğu alana gençlerimize yakışan bir kütüphaneyi de şehrimize kazandıracağız. 

 Bunlar bizim gündemimizden çıkmayan, hayallerimizi süsleyen, bizleri heyecanlandıran projeler. 

İnşallah Bolu'muzu eser ve hizmetlerle anılan bir şehir yapacağız " ifadelerine yer verdi. 

6 yorum yapılmış
  • Nurettin
    22 Şubat 2024 • 09:51
    Yine AKP ye bir rant kapısı daha oluşturulacak gibi.Ne oldu şu an hizmet veren hastanelerin suyumu çıktı.?Yeterli değilmi.?Yine bir tüketim amaçlı rant projesi.Yirmi iki yıldır üretime dayalı bir projeniz olmadığı gibi bundan sonrada pek olacağa benzemiyor.!Yine makarnacılara bir şov malzemesi daha üreteceksiniz.
  • Adalet
    22 Şubat 2024 • 10:22
    Önce hayırlı olsun sonra hastane şimdiye kadar yapılması gerekiyor şu ama Bolu belediyesi sınırlarında olduğu için Tanju Özcan arsayı satmış bunu değerli müdürümüz Muhammet Emin Demirkol hocamız açıkladı belki Bolu siyaseti yapanlar a parti b parti açıklamayacakti Tanju Özcan diğerlerine yutturakti Bolu da iktidar partisi 1 vekil eksildi neden bu Tanju ben hukukçuyum avukatlığı bana sorun diye kapalı kapılar arkasında neler yapmadı TOKİ ye verilen arsalari s
  • Adalet
    22 Şubat 2024 • 10:49
    Tanju Özcan 2019 dan beri Bolu belediyesi sınırlarında olan her yatırıma engel oldu hastane için yapılacak arsayı satmış TOKİ yapımı için verilen arsayı satmış devlet TOKİ için Türkiye de her ile dar gelirliler için TOKİ sözü verdi Bolu da kaç kişi ümit etti belediye yer göstermedi meğer Tanju arsayı satmış aslında ilin mülki Amiri kamu arazisini sattığı için kamu davası soruşturma ve kovuşturma açması gerekir
  • emekli
    22 Şubat 2024 • 11:26
    vekilim ne olacak bu emeklilerin hali.
  • Yuksel14
    22 Şubat 2024 • 17:16
    sanki çok iş yapmış kendisi yapmış..zaten kaç yıl önce gündemdeydi..hadi bakalım sitada el atta başlat...yapamassın..belediye sizdeykende yapamadınız..geredede seni pek sevmiyor..senin sayene ismail.çıktı...onlarda gaza geldi belediyeyide alırız.diye..akp ile 2 niz varken zor..biriniz olsaydı..bankoydunuz...oylarınızı böldünüz..
  • Ramo
    23 Şubat 2024 • 03:46
    Doktor yok hastaneyapacakmis
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.