VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

‘BELEDİYECİLİKTEN ANLAMIYORLAR’ DİYEN TANJU ÖZCAN’A, DEMİRKOL NET KONUŞTU….“KİMİN İŞTEN NASIL ANLADIĞI, 31 MART’TA SANDIKTA BELLİ OLACAK”

23 Şubat 2024

..................................................

AK Parti ve MHP adaylarıyla açık oturuma çıkmayacağını ifade eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a ilişkin konuşan AK Parti Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Biz hiçbir adayımızı küçümsemiyoruz. Hiç kimse ile Bolu’yu tartışmaktan kaçınmayız” dedi.

AK Parti Bolu İl Teşkilatı basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Programda AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, il yönetimi, belediye meclisi ve il genel meclisi üyesi adayları yer aldı.

“HİÇBİR ADAYIMIZI KÜÇÜMSEMİYORUZ”

Demirkol’a, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, “AK Parti’nin de MHP’nin de adayı ile yayına çıkmam. Çünkü belediyecilik geçmişleri yok” açıklaması soruldu. Demirkol, “Biz hiçbir adayımızı küçümsemiyoruz. Tüm adaylarımızın Bolu’yu sevdiğini, Bolu il ilgili düşünceleri olduğunu düşünüyoruz. İyi niyetle çıktıklarını düşünüyoruz. Ben bu söylemlerin alt yapısının ve karşılığının halkta olmadığını düşünüyorum. 5 yılda tecrübeli olduğunu iddia eden bir belediyenin halini tüm vatandaşlarımız sahada bize söylüyor. Kimin işten nasıl anladığı, 31 Mart’ta sandıkta belli olacak” dedi.

 

“SAVUNULACAK BİR PROJESİ OLMADIĞINA BAĞLIYORUM”

Demirkol, Özcan’ın projesinin olmadığını belirterek, “Biz proje odaklı çalışmaya devam ediyoruz. Projelerimizle her gün sahada vatandaşımızın yanındayız. Onlarla karşılaştığımız zaman da sahada kucaklaşıyoruz ve vatandaşlarımızla karşı karşıya geldiğimizde bu konuları doğal ortamlarda konuşuyoruz. Bizim ile açık oturuma çıkmak istememiş olmasının söyleyecek bir sözü, savunulacak bir projesi olmadığına bağlıyorum. Biz Bolu’da hiç kimse ile oturmaktan, hiç kimse ile Bolu’yu tartışmaktan kaçınmayız” ifadelerini kullandı.

 

2 yorum yapılmış
  • Hakhukuk
    23 Şubat 2024 • 07:02
    Tanju Özcan Türkiye de demokrasi var herkes insan evladı belediyelik geçmişleri yok ne demek AKP ve MHP bin Tevbe Estegfirullah sen ananın Rahmin demi öğrendin belediyeciliği veya İlk doğunca anne baban belediye başkanlığınımi öğretti bakın Muhammet Emin Demirkol hocamız ne Fatih metine benzer ne Nurettin Doğanay a ne Alaaddin Yılmaz a ne Ali ercoskuna
  • Yuksel14
    23 Şubat 2024 • 18:56
    dpğru söylüyor..senin gibi torpille gelmediki adam encümenlikten geldi.hep halk seçilmesiyle geldi partisine bile yeri geldimi dikleşti...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.