VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DEMİRKOL'DAN "PROJELER KONUŞULSUN" VURGUSU

23 Şubat 2024

.......................................

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol, düzenlenen basın toplantısında il genel meclisi ve belediye meclisi üye adaylarını tanıttı.  Demirkol, “Sevgi, saygı, hoşgörü ve proje odaklı bir şekilde yol haritamızı yürümeye devam edeceğiz.” dedi.  

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol ve AK Parti Bolu İl Teşkilatı basın mensuplarıyla Gazelle Resort & Spa Otel’de düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Programda, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, il yönetimi, belediye meclisi ve il genel meclisi üyesi adaylar da yer aldı. 

“5 YILLIK PROJE VE YATIRIM DÖNEMI BAŞLASIN İSTİYORUZ” 

İl genel meclisi ve belediye meclisi üye adaylarını tanıtmadan önce bir konuşma yapan AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol seçim sürecinde olan tüm adaylara başarılar diledi ve “31 Mart 2024 yerel seçimlerimizde Bolu Belediye başkan adayı olarak belediye meclis üyesi adaylarımızla ve il genel meclisi üyesi adaylarımızla birlikte kahvaltıda buluşmuş olduk. Katılımlarınız sebebiyle çok teşekkür ediyoruz. AK Parti ailesi olarak 31 Mart 2024 seçimleri bizim için de tüm ilimiz için de sizler için de büyük önem arz ediyor. Biz Bolu tarihinin en önemli yerel seçimi olarak adlandırdığımız önümüzdeki 31 Mart yerel seçimlerini hem ilimiz hem şehirlerimiz hem de memleketimiz için hayırlar getirsin, temennilerini iletiyoruz. Bu seçimlerde seçim sürecinde tüm siyasi partilerin adaylarına başarılar diliyoruz. Hoşgörüyle, sevgi ve saygı çerçevesinde Bolumuzun bu 5 yıl içerisinde kıymetini daha iyi anladığı huzur ve sükunet ortamının seçim arifesinde de gelişerek büyümesini ve kavga huzursuzluk ortamından bir an önce çıkıp projelerin konuşulduğu bir seçim süreci geçirilmesi tek temennimiz. Milletimizin kararının tecelli etmesi sonrasında da 5 yıllık proje ve yatırım dönemi başlasın istiyoruz. Adalet ve Kalkınma Partisi olarak da şu anki süreçte stratejimizde seçimden sonraki belediye başkanlığını inşallah kazandığımızda yol haritamızda sevgi, saygı, hoşgörü ve proje odaklı bir şekilde yürümeye devam edecektir.” ifadelerini kullandı.  

Kahvaltının ardından Başkan Adayı Demirkol, kontenjan adaylarını ve belediye meclis üyesi adaylarını basın mensuplarına tanıttı. Adayları tek tek anlatan Demirkol, adayların kısa özgeçmişlerini okuyarak basın mensuplarına bilgi verdi.  

AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol tarafından tanıtılan aday listeleri şu şekilde oldu; 

İl Genel Meclisi Üye Adayları: 

Asıl üye adayları; Ekrem Çetinkaya, Zerrin Yavuz Açıkalın, Samet Kocadağ, İsmail Eker, Metin Eymür, Ümit Tomurcukgül  

Yedek üye adayları: Erdem Yılmaz, Haluk Yerlikaya, Özlem Kabadayı, Fatma Yılmaz, Erkan Özak, Mehmet Ali Çamlıbel  

Belediye Meclisi Üye Adayları: 

Kontenjan adayları: Reşat Özcan, Cemil Akay İsa Özcan  

Belediye meclis üye adayları: Nadi Okur, Erol Özak, Oğuzhan Özçelik, Fatih Kutlu, Selami Konyalıoğlu, Ayşe Bozacı, Alaattin Karakaş, Hasip Eskioğlu, İlhami Akça, İlker Erdoğan, Aygül Uzun, Cihan Karagöz, Ayhan Eren, Eray Özalp, Dinçer Nayir, Hayrettin Pulatlı, Büşra Kalaycıoğlu, Selim Yıldız, Kemal Özdemir, Ayşe Atılgan, Murat Karaağaç, Emircan Çatana, Aydan Çıracı, Tuncay Çelik, Saliha Gülen, Ali Topaç, Veysel Çelebi, Hilal Baki 

9 yorum yapılmış
  • Semen
    23 Şubat 2024 • 09:54
    Sayın Başkan adayları, seçmenin gündemi ne proje, ne icraat ne de yatırım. Vatandaşın derti Cüzdanı ve ekonomi. Boşuna kendinizi yormayın. Partizanlık bitmiştir.
  • Tesbiti
    23 Şubat 2024 • 17:31
    Boş konuşuyor.:))
  • melungeon14
    23 Şubat 2024 • 17:53
    zaten hep torpille gelip müdür olmussun..ama malesef başkanlık torpille olmuyor..seçimle olduğu için işin zor..
  • Emekli
    23 Şubat 2024 • 22:17
    Ne projesi kardeşim emekli aç emekliyi sefalete sürüklediniz...
  • Mahir
    24 Şubat 2024 • 07:52
    Birinci projemiz Boluyuda ensar kardeşi şehir yapmak değil mi :( Diğerlerini saymaya gerek yok sanırım. Oy moy yok size Tanju başkanın deyimiyle badem bıyıklılar sizi
  • Serdar
    24 Şubat 2024 • 08:02
    Aynesi iştir kişinin lafına bakılmaz demişler. Sizin müdürlüğünüz dönemindeki projelere bakıyoruzda birini İzzet Baysal Vakfı diğerinide Yamaner yapmış. Sizin dönemizde tamamlanan projelerde bir önceki müdüre aitmiş. Burası Bolu küçük yer herkesin bir tanıdığı vardır ellam sağlıkta
  • Deyalla
    25 Şubat 2024 • 19:19
    Kendi personeli olan sağlıkçılar gitsede kurtulsak deyallarımış. Hiç seveni yok imiş
  • Bolulu
    26 Şubat 2024 • 04:08
    Boludaki deprem öncesi yapılan evlerin depreme dayanıklılık ölçümü projesi, şehiriçi ulaşım, millet bahçesi, yaşlılara ait sosyal kıraathaneler ve belediyeye ait ucuz konaklama tesisleri, meslek edindirme kursları vs. ptojeleri bekliyoruz.
  • Ali
    26 Şubat 2024 • 06:02
    La bi gidin ötede oynayın. 22 yılda ne yaptınız da hala konuşuyorsunuz.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.