VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VEYSEL TİRYAKİ TANJU ÖZCAN'IN İDDİASINI YALANLADI

4 Mart 2024

.......................

HABER: YASEMİN GÜLDEMİR

Bolu Belediye Başkanı ve CHP’nin adayı Tanju Özcan’ın Ankara’da Konukevi projesi için AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki’den söz aldığı iddiası üzerine açıklama yapan Tiryaki, Özcan’ın iddialarını yalanladı. Tiryaki, “Mevcut Bolu Belediye Başkanı ile haberde bahsedildiği gibi bir görüşmem olmamıştır.” dedi. 

Bolu Belediye Başkanı ve CHP’nin adayı Tanju Özcan dün gerçekleştirdiği proje tanıtım toplantısında Ankara’ya giden hasta yakınlarının konaklayabilmesi için bir Konukevi yapacağını ve bu proje için AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki’den destek sözü aldığını “Altındağ belediye başkan adayımızla konuştuk. Bolulu, AK Parti adayı Veysel Tiryaki. Böyle bir ihtiyaç var, bana Altındağ’dan bir yer tahsis eder misin Bolu Belediyesi olarak, ‘Memnuniyetle’ dedi.” sözleriyle duyurmuştu. 

TİRYAKİ YALANDI 

Özcan’ın destek sözü iddialarının kamuoyu ile paylaşılmasının ardından yazılı açıklama yapan AK Parti Altındağ Belediye Başkan adayı Veysel Tiryaki “Bahsedildiği gibi bir görüşmem olmamıştır.” diyerek bu iddiaları yalanladı. 

“ALTINDAĞ BELEDİYESİ KONUK EVLERİNDEN FAYDALANABİLECEKLERİNİ İLETTİM” 

Tiryaki, açıklamasında bu sıkıntıdan haberdar olması üzerine mevcut konukevlerinden faydalanabilineceğini belirttiğini ifade ederek “Bolulu hemşehrilerimizin tedavi için Ankara’ya geldiklerinde kalacak yer sıkıntısı yaşadıklarından haberdar olmam üzerine, ben de Altındağ Belediye Başkanlığı dönemimde hasta ve hasta yakınları için kurduğumuz ve halen faaliyette olan konukevinde Bolu’dan gelen hemşehrilerimiz de dahil Türkiye’nin farklı illerinden gelen hasta ve hasta yakınlarını misafir ettiğimizden bahsederek,  Allah kısmet ederse tekrar göreve gelmemizle birlikte Bolulu hemşehrilerimizin daha önce olduğu gibi yine Altındağ Belediyesi konukevlerinden faydalanabileceğini ilettim.” sözleriyle görüşmenin detaylarını paylaştı. 

“BENİM MEVCUT BELEDİYE BAŞKANINA DESTEK VERMEM SÖZ KONUSU BİLE OLAMAZ” 

Görüşmenin detayını aktaran Tiryaki, durumun bundan ibaret olduğunu belirtti ve “Durum bundan ibarettir. Benim mevcut Bolu Belediye Başkanı’na destek vermem söz konusu bile olamaz. Bizim desteğimiz Bolulu hemşehrilerimize ve AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayımız Sayın Muhammed Emin Demirkol’adır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” diyerek Tanju Özcan’a destek vermesinin söz konusu bile olamayacağının altını çizdi.

4 yorum yapılmış
  • PAT
    4 Mart 2024 • 08:06
    Amannnn haaaa yaralı parmağa işersiniz günaha girersiniz
  • Adalet
    4 Mart 2024 • 09:12
    Ateş bacayı sardı vapur dumani çıkıyor Tanju Özcan 2019 dan beri Bolu için hangi hayırlı işi yaptın yüzünuze tükürsen ya Rabbi şükür diye yüzünuz kızarmaz
  • Gerek
    4 Mart 2024 • 09:32
    Sayın Tiryaki ne güzel ifade etmiş,tıpkı genel başkanı Erdoğan gibi.Ne demişti bizden olmayan belediyelere hizmet gelmezzzz.Evet sizlere oy yok hizmeti biz kendi kendimize yaparız Allah sizin gibilere muhtaç etmesin.
  • irkinkral
    4 Mart 2024 • 17:11
    Aman ha belki bı yararinız dokunu varandaşa neme nazım.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.