VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VEYSEL TİRYAKİ YALANLAMIŞTI... TANJU ÖZCAN'DAN YANIT GECİKMEDİ

4 Mart 2024

..........................................

Bolu Belediye Başkanı ve CHP’nin adayı Tanju Özcan, konukevi projesi için destek iddialarını yalanlayan AK Parti Altındağ Belediye Başkan adayı Veysel Tiryaki’nin açıklamasının ardından yeniden açıklama yaptı. Özcan, “Sözde Bolulu bazı siyasetçiler Veysel Tiryaki’yi arayarak ‘Sen nasıl Tanju Özcan’ın böyle bir projesine destek verirsin’ diye telkinlerde bulunmuşlar. Bu telkinler sonucu da Veysel Bey böyle bir açıklama yapmak zorunda bırakılmıştır.” dedi.

Bolu Belediye Başkanı ve CHP’nin adayı Tanju Özcan, dün gerçekleştirdiği proje tanıtım toplantısında Bolu’dan Ankara’ya giden hasta ve yakınlarının kalacak yer sorununu çözmek için Ankara’ya konukevi yapılacağını ve bunun için AK Parti Altındağ Belediye Başkan adayı Veysel Tiryaki’destek sözü aldığını duyurmasının ardından siyaset arenasında hareketli saatler yaşandı. İlk olarak AK Parti Altındağ Belediye Başkan adayı Veysel Tiryaki bu iddiaların asılsız olduğunu söyleyerek, “Bahsedildiği gibi bir görüşmem olmamıştır. Benim mevcut Bolu Belediye Başkanı’na destek vermem söz konusu bile olamaz. Bizim desteğimiz Bolulu hemşehrilerimize ve AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayımız Sayın Muhammed Emin Demirkol’adır.” şeklinde açıklama yaptı.

ÖZCAN’DAN YANIT GECİKMEDİ

Veysel Tiryaki’nin destek sözü iddialarını yalanlamasının ardından yeniden açıklama yapan Başkan Özcan, Tiryaki’nin bu projeye destek vereceğini yineleyerek, “Ben bu projeyi oluşturmadan önce, geçmiş dönemde bakan yardımcılığı yapmış, Altındağ İlçesi’nde eski dönemlerde Belediye Başkanlığı yapmış ve şu an yine Altındağ Belediye Başkan Adayı olan Bolulu hemşerimiz Veysel Tiryaki’yi bizzat cep telefonundan aradım. Altındağ’dan seçilmesi ve belediye başkanı olması halinde böyle bir projeye destek olup olamayacağını sordum. Kendisi de bu projeden son derece memnun olduğunu dile getirerek, Boluluların faydalanacağı böyle bir projeye seve seve destek vereceğini söylemiştir.” dedi. 

 “VEYSEL BEY BÖYLE BİR AÇIKLAMA YAPMAK ZORUNDA BIRAKILMIŞTIR”

Bazı siyasetçilerin Veysel Tiryaki’yi arayarak bu konuda telkinlerde bulunduğunu ve Tiryaki’nin bunun üzerine açıklama yapmak zorunda bırakıldığını belirten Özcan, “Ancak anlaşılıyor ki, sözde Bolulu bazı siyasetçiler Veysel Tiryaki’yi arayarak “Sen nasıl Tanju Özcan’ın böyle bir projesine destek verirsin” diye telkinlerde bulunmuşlar. Bu telkinler sonucu da Veysel Bey böyle bir açıklama yapmak zorunda bırakılmıştır.” ifadelerini kullandı.

“SİYASİ HIRSLAR SEBEBİYLE BAZILARI KARŞI ÇIKAR HALE GELMİŞ”

Başkan Özcan, konukevi projesinin halkı heyecanlandırmasına rağmen birilerini korkuttuğunu ifade ederek, “Bolu’dan Ankara’da bulunan hastanelere tedavi amaçlı giden hastalarımızın ve onların refakatçilerinin mağduriyetlerini çözmek ve hem konaklayabilecekleri hem de sosyal tesislerinden faydalanabilecekleri ‘Bolu Evi’ Projemiz anlaşılıyor ki tüm Bolu Halkını heyecanlandırmasına rağmen birilerini de korkutmuş. Tüm adayların projelerinde olması gereken, tüm Boluluların sahip çıkması gereken ve son derece ihtiyaç olan böyle bir projeye, siyasi hırslar sebebiyle bazıları karşı çıkar hale gelmişler. 

Ancak, tüm Bolulu vatandaşlarımız bilsin ki, biz bu projemizi o veya bu şekilde hizmete sokacağız. Tedavi amacıyla Ankara’da bulunmak zorunda olan ne bir hastamızı ne de onların yakınlarını mağdur etmeyeceğiz. Bu projeyi hayata geçirmek Bolu Belediyesi gibi güçlü bir belediye için çok zor değil. Biz sadece, bu projeye siyasi ayrım gütmeden Bolulu bir hemşerimizin de katkı vermesini istemiştik.” şeklinde konuştu.

“DİĞER PARTİLERİN BU ÇİRKİN SİYASETTEN VAZGEÇMESİ GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNMEKTEYİM”

Bolu için diğer partilerin çirkin siyasetten vazgeçmesini söyleyen Özcan, “Artık Bolu için, Bolu’nun yararına olacak tüm projeler için, diğer partilerin de bu çirkin siyasetten vazgeçmesi gerektiğini düşünmekteyim. Tüm Bolulular şunu bilsin ki; ben Tanju Özcan olarak, onun projesiymiş, bunun projesiymiş bakmadan, her bir siyasi partinin Bolu için yararlı olacağını düşündüğüm projelerini hayata geçirmekten mutluluk duyarım.” açıklamalarında bulundu.

3 yorum yapılmış
  • Mustafa
    4 Mart 2024 • 13:45
    Tanju Özcan ne derse doğru söyler.
  • Bolulu
    4 Mart 2024 • 16:22
    Nasıl bir karaktersiz duruş nasıl bir siyaset yaptıgın iş halka hizmet Tanju bey'e mi vicdanı gibi duruşuda başka insanların elinde yerin üstü gibi altıda var Hakkımı helal etmiyorum
  • Bakhelebi
    5 Mart 2024 • 14:21
    Tanju Başkan anlattıklarınin hepsi doğrudur.Tanju Özkan yalan söylemezzzzzz....
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.