VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"BOLU’YA ULUSLARARASI FUAR ALANI KAZANDIRILACAK"

7 Mart 2024

...................................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapması planlanan yeni Uluslararası Fuar Alanı Projesi ile ilgili, “Bolu’nun fuar alanı eksikliğine son veriyoruz. Çivril Mahallesi sınırları içinde yapmayı planladığımız 20 bin kişi kapasiteli Uluslararası Fuar Alanı projesiyle birçok önemli fuarın Bolu’da düzenlenmesini sağlayacağız.” dedi. 

Bolu’nun fuar alanı eksikliğini gidermek için Tanju Özcan’ın projeleri arasında bulunan Çivril Mahallesi sınırları içine uluslararası düzeyde fuar organizasyonlarına ev sahipliği yapacak modern bir fuar alanı inşa edilecek. 5 bin m2 kapalı alana sahip olacak Bolu Uluslararası Fuar Alanı, yaklaşık 20 bin kişiyi aynı anda ağırlayabilecek.  

“Fuar alanı eksikliğine son verecek” 

Bu projede Özcan’ın açıklamalarına göre, fonksiyonel yaşam ve etkinlik alanı olarak tasarlanan uluslararası fuar alanında kapalı-açık sergi holleri, seminer salonu, kafeterya, restoran, hediyelik eşya, kitap ve yöresel ürün satışı yapılan dükkânlar yer alacak. Elektrik ihtiyacının büyük kısmını çatılara yerleştirilen panellerden sağlayacak fuar alanında ayrıca 2 bin araç kapasiteli otopark da bulunacak. 

“Birçok önemli fuarın Bolu’da düzenlenmesini sağlayacağız” 

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yeni Bolu Uluslararası Fuar Alanı Projesi’ne ilişkin “Bolu’nun fuar alanı eksikliğine son veriyoruz. Çivril Mahallesi sınırları içinde yapmayı planladığımız 20 bin kişi kapasiteli Uluslararası Fuar Alanı projesiyle birçok önemli fuarın Bolu’da düzenlenmesini sağlayacağız. Bu sayede şehrimiz fuar organizasyonlarının gözde merkezlerinden biri olacak.” dedi 

2 yorum yapılmış
  • BolularikandiramazsinartkTanjuBye
    7 Mart 2024 • 21:05
    5 yılda yapsaydın Tanju Bey , aklın nerdeydi... Hiç bir girişimde bile bulunmadin ya HU , çocuk mu kandiriyorsun? Tanju Özcan o kadar çok atıyor ki medya , sosyal medya o kadar çok konuşuyor ki Dilbere dahi laf atmalar BOLUyu rezil etmeler. Hepimizin gördüğü : Tanju Özcan = Laf çok , icraat yok
  • Bolulu14
    8 Mart 2024 • 03:17
    Çok güzel bir proje, Başkanı tebrik ediyorum, gelen 20000 kişinin Bolu'dan geldiği, diğer 10000 kişinin dışarıdan geldiği farz edilirse ve Boludaki otel ve konaklama kapasitesi hesaba katılınca her eve 1 kişi paylaştırınca fuara gelenlerin ikame sorunları da çözülür!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.