VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YILTAŞ VAKFI HIZLI BAŞLADI

8 Mart 2024

...................................

Kısa bir süre önce kurulan Yıltaş Vakfı, Bolu Müftülüğü ile imzaladığı protokol sonrası çalışmalarına hız verdi. Yıltaş Vakfı Dörtdivan ve Bolu Merkez'de 4-6 yaş çocukları için Değerler Eğitim Merkezlerinin tüm donanımlarını yaparak İl Müftüğü'ne teslim etti.

Yıltaş Vakfı, Bolu Merkez Kalıcı Konutlar Camii altında ve Dörtdivan Belediyesi binasında 4-6 yaş çocuklar için hazırlanan Değerler Eğitim Merkezlerinin tüm donanımlarını yaparak İl Müftüğü'ne teslimini gerçekleştirdi. 

Dörtdivan Belediye binasında bulunan Diyanet Gençlik Merkezi'nde hizmete giren Değerler Eğitim Merkezi'nin açılışına Bolu Vali Yardımcısı Abdullah Şen, Dörtdivan Kaymakamı Mustafa Düzgün, Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe, Bolu  İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, Dörtdivan İlçe Müftüsü Mustafa Önal,  Milli Parklar 9. Bölge Müdürü Hasan Başyiğit, Yıltaş Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Emre Yıldırım ve vatandaşlar katıldı. Açılışta konuşan Bolu Vali Yardımcısı Abdullah Şen, Bolu'nun bir vakıflar şehri olduğuna vurgu yaparak, “Yıltaş Vakfı kısa bir süre  Türkiye'de örnek olacak hatta çığır açacak hizmetlere imza atıyor. Vakfın desteği ile açılışı yapılan merkezlerimizde, 4-6 yaş arası  minik yavrularımız böyle donanımlı ve güzel ortamlarda değerler eğitimlerini alabilecekler. Müftülüğümüzün ortak olduğu proje hem denetlenebilirliği hem de güvenirliği açısından büyük önem arz ediyor” dedi. Açılışın ardından merkezi gezen protokol üyeleri, minik çocuklarla sohbet etti. Dörtdivan İlçe Müftüsü Mustafa Önal, desteklerinden dolayı Yıltaş Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Emre Yıldırım'a plaket takdim etti. 

Dörtdivan'ın ardından bir diğer Değer Eğitim Merkezi de Bolu Merkez Kalıcı Konutlar Camii'nin altında açıldı. Açılışa Bolu Vali Yardımcısı Abdullah Şen, Bolu İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, Yıltaş Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Emre Yıldırım katıldı. Açılışta Yıltaş Vakfı'na teşekkür eden Bolu İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, vakfın çalışmalarının tüm ülkeye örnek olmasını temenni etti.

  • YILTAŞ VAKFI HIZLI BAŞLADI
  • YILTAŞ VAKFI HIZLI BAŞLADI
  • YILTAŞ VAKFI HIZLI BAŞLADI
  • YILTAŞ VAKFI HIZLI BAŞLADI
  • YILTAŞ VAKFI HIZLI BAŞLADI
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.