VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ERDEMLİLER BİRLİĞİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ YALNIZ BIRAKMADI

23 Mart 2024

.......................................

Bolu’da 8 din görevlisi tarafından kurulan ve yıllardır ihtiyaç sahibi aileleri yalnız bırakmayan Erdemliler Birliği, Ramazan ayı boyunca ailenin ihtiyaçlarını gidererek gönüllere bir kez daha dokundu. 

Bolu’da camilerde ve İl Müftülüğü’nde görev yapan 8 din görevlisinin 2012 yılında bir araya gelerek kurduğu Erdemliler Birliği, yıllardır ihtiyaç sahibi ailelere erzak ve gıda kolileri dağıtıyor. 

Başkan: Ramazan Küçükdurak, İsa Afacan, Fatih Akçelik, Sedat Demir, Halil Uslu, Sinan Sarı, Ayhan Özyaman ve Volkan Gürel bu Ramazan ayında 200 alieye ulaşarak ihtiyaçlarını giderdi. 

 Başkan Ramazan KÜÇÜKDURAK 

“Başı Rahmet, ortası Mağfiret, sonu ise cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan-ı şerifin ilk günlerinde Erdemliler Birliği olarak; Her Ramazan ayında oldugu gibi bu Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerine (100 KOLİ ve 1.000 kg UN) 200.000 ₺ lik yardım ulaştırdık elhamdüli̇llah 

 ‘Allah Teâlâ sizin ibadet ve hayır konusunda birbirinizle yarış etmenize bakar ve meleklerine karşı sizinle övünür. O halde iyilik ve hayırdan yana Allah Teâlâ'ya kendinizi gösterin. Ramazan ayında Allah'ın rahmetinden kendisini mahrum eden kimse bedbaht kimsedir.’” 

Erdemliler Birliği Başkanı Ramazan Küçükdurak önderliğindeki din görevlileri, erzak ve gıda kolilerinin yanı sıra burslu okuyan öğrencilere de para desteğinde bulunuyor. 

1 yorum yapılmış
  • Oduncu
    23 Mart 2024 • 05:20
    Hastayım bu ekibe her sene maşallah koşturuyor lar.... Helal olsun bu gençlere
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.