VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İLHAN DURAK OYUNU KULLANDI “HUZUR İÇİNDE BİR SEÇİM GEÇİRMEMİZİ TEMENNİ EDİYORUM”

31 Mart 2024

......................................

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu Belediye Başkan adayı İlhan Durak, oyunu kullandı. 

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan adayı İlhan Durak, eşi Zeynep Durak ve oğlu Alparslan Durak ile birlikte 100. Yıl İlkokulu’nda 1073 No’lu sandıkta oyunu kullandı. 

Oyunu kullandıktan sonra sandık görevlilerine kolaylıklar dileyen Durak, “Heyecanlı olduğumu belirteyim öncelikle uzun bir seçim süreci geçti. Gayret gösterdik el sıktık. Vatandaşlarımızla bir araya geldik. Bolulu hemşerilerimizin takdir ve karar günü. İnşallah vatandaşlarımızdan gelen takdirle cenap Allah’ın nasibiyle hayırlı bir şekilde sonuçlansın. Bolu kazanır inşallah. Güzel bir seçim süreci devam etti. Nezaketli bir süreç geçti. Saygı ve sevgi çerçevesinde bugüne geldik. Allah’ın izniyle oylarımız sayıldıktan sonra milletimizin takdiri tecelli edecek.” şeklinde konuştu. 

Sosyal medya hesabından da paylaşım yapan Durak, paylaşımına "Kıymetli ailemle birlikte oyumuzu kullandık. Bizleri yalnız bırakmayan MHP Bolu Milletvekilimiz Sn. İsmail Akgül ve kıymetli eşlerine bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyoruz.Seçimlerin Bolumuza, ükemize ve Büyük Türk Milletine hayırlı olmasını diliyor, huzur içinde bir seçim geçirmemizi temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

1 yorum yapılmış
  • Murat
    31 Mart 2024 • 20:25
    DEMİRKOL çekilmeliydi sizi desteklemeliydi. Çünkü DEMİRKOL un bir karşılığı yoktu. Ak parti ninde oyunu düşürdü. Sizide mağdur etti.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.