VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP BOLU'DA 6 BELEDİYE KAZANDI

1 Nisan 2024

...................

CHP Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz, 2 olan Belediye sayısını 6’ya çıkartmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, “Biz değil Bolu kazandı, birlikte kazandık” dedi.

31 Mart Yerel Seçimlerinin kesin olmayan sonuçlarına göre Cumhuriyet Halk Partisi Bolu’da 2 olan belediye sayısını 6’ya çıkarttı. CHP, Bolu merkez, Seben, Mudurnu, Göynük, Kıbrıscık, Gökçesu’yu kazanmayı başardı.

“BU GURUR HEPİMİZİN”

CHP Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz, “4 ay önce ekiplerimizle birlikte İl Başkanlığı görevine geldiğimizde 2 olan belediye sayımızı Allah’ın izniyle, sizlerin destekleriyle 6 ya çıkardık. Bu gurur hepimizin. Bolu, Göynük, Mudurnu, Seben, Kıbbrıscık ve Gökcesu. Bize oy veren vermeyen herkesin yanında olmaya devam edeceğiz. Bize 5 yıl emanet etmiş olduğunuz Belediyelerimizde Hakkınızı sonuna kadar savunarak güzelleşmesi için elimizden geleni yapacağımızın sözünü veriyorum. Hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

6 yorum yapılmış
  • Bayandan
    1 Nisan 2024 • 11:00
    Evet ya zaferiniz Dem partisi eş başkanı başladı daha bugünden başladı konusmaya bi zahmet izleyin dedigi su insanoğlunun oyların hepsi onunmu biz ne oluyoruz,pkk ya bişeyleri teslim ettiniz artik kutlayın geçmiş olsun.
  • Bolulu14
    1 Nisan 2024 • 15:17
    2028 de Akp seçmeni oy kullanmasın CHP iktidara demli lere bakanlıga heykel hizmete tercih edilmişse bu ülke CHP deme tercih edilmelidir.Sorun yok milletin dediği olur
  • Vatandas
    2 Nisan 2024 • 04:30
    Ey troller.Dem partisi seçime kendisi girdi.Tanju başkan onlara tavır koyduğu halde Dem parti"nin desteğinden söz ederek yorum yapmanızı bir seçmen olarak kınıyorum.Vatandaşın oyu kimsenin cebinde değildir.İsteyen istediği partiye verir.Seçimi CHP kazanmıştır.Bu vesile ile başta Tanju başkan olmak üzere CHP İl ve İlçe yöneticilerini ve alanda çalışan örgütünü,Bolu halkını tebrik ediyorum.
  • Ali
    2 Nisan 2024 • 06:32
    Belediyeler sizde buyrun yönetin her kes boyunun ölçüsünü göstersin... Siz ne yapacaksınız aynı düzene devam mı edeceksiniz... Siz de küpünüzü mü ... doldurup Haram helal farketmez mi diceksiniz...
  • GlerenKapolu
    2 Nisan 2024 • 12:35
    İsmini yazma cesaretini gösteremeyenler istediğiniz karalamaları yapın, atış serbest. Bu büyük bir başarıdır.Bıkkın halkın cevabıdır. Tanju Özcan, T. Mert Karagöz, Çetin Uç, sayamayacağım kadar fazla CHPli partililerin kendilerini ve ülkenin, halkın içide bulunduğu durumu çok iyi anlatmaları sonucu kazanılmış büyük zaferdir.
  • Ismail
    5 Nisan 2024 • 02:17
    Ak parti kazanınca bütün partilerle anlasinca sorun olmuyor siz barzaniyi alkislamis embesillersiniz ama para muslukları kesilince yirtiniyorsunuz kaybetmenin bile Bi onuru var sizde o da yok
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.