VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YILTAŞ’A ÖZEL TEŞEKKÜR... SEKTÖRÜNDE 1. OLDU

29 Nisan 2024

.............................................

2022 yılı vergilendirme döneminde dereceye giren Yıltaş Mağazacılık’a Bolu Defterdarlığı tarafından teşekkür belgesi verildi. Yıltaş Mağazacılık A.Ş adına belgeyi alan Yönetim Kurulu Başkanı Emre Yıldırım, “Kuruluşumuz adına bu teşekkür belgesini almaktan büyük gurur duyuyorum. Yıltaş olarak vergilendirilmiş kazanç kutsal kazançtır düsturu ile ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.  

Yapı ve Gıda Sektöründe birçok öncülüğe imza atan Yıltaş Mağazacılığı ziyaret eden İl Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı İbrahim Erbay ve Gelir Uzmanı Nihat Demir, 2022 vergilendirme döneminde Bolu’da ilk 100 şirket arasında 37. Sırada yer alan ve sektöründe 1. olan Yıltaş Mağazacılık Anonim Şirketi’ne teşekkür belgesi takdim etti. 

Teşekkür belgesini kuruluşu adına alan Yıltaş Mağazacılık Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Emre Yıldırım “Bu başarı sadece bizlerin değil Yıltaş ailesi olarak tüm çalışanlarımızın başarısı. Sektöründe en çok istihdam sağlayan öncü firması olmanın memnuniyeti içerisindeyken vergi sıralamasında Bolu’da ilk 100 şirket arasında 37. ve sektöründe 1. olmanın gururunu da yaşıyoruz. Vergilendirilmiş kazanç kutsal kazançtır düsturunu ödev edinerek bu günlere geldik. Vatandaşlarımızın vergi kaçırmak ile hırsızlığın bir farkı olmadığı bilincine varmasını, bu konuda hassasiyetin küçük yaşlardan başlaması gerektiği, bu konuda ailelere ve eğitimcilere büyük iş düştüğünü buradan hatırlatmak isterim. Bu vesileyle özverili çalışmalarından dolayı tüm personelimize teşekkür eder ve Bolu Defterdarlığımızın bizlere ziyaret ederek Teşekkür Belgesi takdimleri için şükranlarımı sunarım.” İfadelerini kullandı. 

Etiketler: boluyıltaş
2 yorum yapılmış
  • Bolu14
    29 Nisan 2024 • 17:38
    Başarı. Asalet. Zenginlik. Merhamet. Dine hizmet yoksula rahmet. Ne güzel. Aile siniz. Yılbaşı. Burak bey. Allah sizler gibi. İş adamlarının sayısını. Bin etsin...Bolunun iyjkilerj
  • Mudurnulu
    29 Nisan 2024 • 13:03
    Helal olsun babacan iyilik sever işinde başarılı bir insan Allah yolunu açık etsin işlerinde başarılar diliyorum
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.