VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VALİ KILIÇ “BOLU TRAFİK KURALLARINA ÇOK SAYGILI BİR İL”

7 Mayıs 2024

.....................................................................................

Bolu'da Karayolu Trafik Güvenliği Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinliğe katılan Vali Erkan Kılıç, "Bolu, trafik kurallarına çok saygılı bir il. Gerçekten dünyaya örnek olacak bir ilde yaşıyoruz. Yayalarımız trafiğe çıktığı anda sürücülerimiz anında duruyor. Bu bizi gerçekten mutlu ediyor" dedi.

Karayolu Trafik Güvenliği Haftası kapsamında Valilik Meydanı'nda etkinlik düzenlendi. Programa katılan öğrenciler Trafik Haftası ile ilgili gösteriler yaptı. Programda konuşan Vali Erkan Kılıç, "Bolu olarak zaman zaman ölümlü ve maddi hasarlı trafik kazalarına şahitlik ediyoruz. Bunlar hepimizi üzüyor. İstiyoruz ki trafikte sıfır can kaybı olsun, maddi hasarlı kazalarımız minimum seviyede olsun. Bu konuda sürekli olarak vatandaşı bilgilendirici çalışmalar yapılıyor ama tabii ki kazaların miktarları azalsa da, can kayıpları azalsa da bu önemli konu sürekli gündemde. Maddi ve manevi olarak ülkemizi çok etkileyen bir durum. Dolayısıyla bizim ülke olarak trafikteki bu sorunu çözmemiz son derece önemli. Öğretmenlere, ailelere ve kolluk personellerine çok önemli görevler düşüyor" dedi.

Bolu'da sürücülerin özellikle yayalara karşı çok dikkatli davrandığına dikkat çeken Vali Kılıç, "Bolu, trafik kurallarına çok saygılı bir il. Gerçekten dünyaya örnek olacak bir ilde yaşıyoruz. Yayalarımız trafiğe çıktığı anda sürücülerimiz anında duruyor. Bu bizi gerçekten mutlu ediyor" dedi.

4 yorum yapılmış
  • bolulu
    7 Mayıs 2024 • 11:07
    evet burnumuzun ucunda da düzcede tam tersi. sadece trafik değil her yerde saygısız insanlar
  • Klarslanl
    8 Mayıs 2024 • 06:53
    Bolu Kalıcı Konutlar yol güzergahında, araç kullanan sürücülerin, hız limitlerine ve yayalara yol verme konusunda duyarlı olmasını bekliyoruz. Denetim gereği gibi yapılmadığınan bu yol, sanki otoban gibi. Bu yolun EDS kapsamına alınması ve daha sık denetim yapılmasını istiyoruz. Her zaman kaza olma ihtimali yüksek.
  • Emine
    8 Mayıs 2024 • 07:13
    Alkol kullanmaktan ehliyetini kaybedip,hala watsap grupları sayesinde alkollü araç kullananları niye görmüyor musunuz
  • 14Bolu
    8 Mayıs 2024 • 15:55
    Bolu Avrupa. Şehri. Boluda yaşamak. Ayrıcalık. Lakin. Syn. Emnyt md. Ve. Sayın. Valimizin katkılarına. Teşekkür. Ediyoruz. .Bolulu. olmak. Ayricaliktir
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.