VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA YAYLALARDA YIKIM BAŞLADI... KAÇAK YAPILARA GEÇİT YOK

9 Mayıs 2024

....................................................

Bolu’da kaçak yapılaşmayı engellemek adına At Yaylası bölgesinde tellere çevrili olan 13 farklı nokta kepçelerle yıkıldı. Kaçak yapılaşmaya izin vermeyeceklerinin altını çizen yetkililer, vatandaşların ekonomik zarara uğramaması adına kaçak yapılaşmadan vazgeçmeleri konusunda uyarılarda bulundu.

Paşaköy, Civril, Kızılağıl, Kılıçarslan, Kürkçüler, Karamanlı ve Ağaççılar köylerinin yaylası olan At Yaylası’nda devlet arazilerinin telle çevrili olduğu ihbarı üzerine ekipler harekete geçti. Bolu Valiliği’nin talimatlarıyla, At Yaylası bölgesinde 1 yıl içerisinde tel ile yayla evlerinin etrafını çevirdiği 13 noktaya Bolu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri müdahale etti. Jandarma ekipleri ile güvenlik önleminin alındığı yaylada, telle çevrili olan alanlar kepçe yardımıyla tek tek yıkıldı. Kaçak yapılaşmaya izin vermeyeceklerinin altını çizen yetkililer, vatandaşların ekonomik zarara uğramaması adına kaçak yapılaşmadan vazgeçmeleri konusunda uyarılarda bulundu.

Etiketler: bolubolu haber
4 yorum yapılmış
  • BOLU14
    10 Mayıs 2024 • 01:47
    MİLLET TAPUSU OLMAYAN DEVLET ARAZİSİNİ BİRBİRİNE SATIYOR.
  • Hakhukuk
    10 Mayıs 2024 • 03:33
    Kurumlar acele etmeli tapusuz devletin arazisi üzerine kaçak yapı inşaat Yapan kim olursa olsun en ağır cezayı almalı buna göz yuman muhtarlar gerekli cezayı almalıdır ilk önce muhtar örnek olmaktadır muhtar örnek değil ördek oluyor ilk önce ben varım kimse bir şey yapamaz diyor kaçak yapıyı İlk önce kendi yapıyor
  • Bozukdzen
    10 Mayıs 2024 • 04:37
    Tarım il müdürlüğü 2 yıldır defalarca dilekçe vermeme rağmen bana ev yaptırmadı. 60 yıldır hayvancılık yapmaktayız. Köyde hayvan otlacak bir alan yok. Hayvancılık yapana çadırı layık görüyorsunuz ama zengine 3 katlı villa yaptırıyorsunuz. Yazıklar olsun size.
  • Kamuoyu
    11 Mayıs 2024 • 16:57
    Devleti Adaletli bir şekilde yaşatki insanlar huzur içinde yaşaşin diye bir formül var çok doğru bir söz var ben şehirin içinde kâžma ile kazı inşaat yapayım ne olur devletin arazisi üzerinde 87 milyon vatandaşın hakkı var sen kimsin tapusuz devletin arazisi üzerine yonca ek ekin ek sebze yetiştir inşaat yap bunlara ilk önce göz yuman devletin temsilcisi olacak muhtar božuntulari kurumlar acele etmeli bunlar mantar gibi türuyor bir de Abantta olan Mudurnu yaylalarına
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.