VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

RASİM ÖZDEMİR VEKİLLERE YÜKLENDİ...“STADİONU İNŞALLAH MİLLETVEKİLLERİ DERT EDER”

22 Mayıs 2024

...............................................................

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, Müzeler Haftası programında atıl halde kalan Stadion’la ilgili olarak, “Milletvekillerimiz dert eder, keder eder kendine” diyerek eleştiride bulundu.

Bolu’da, Müzeler Haftası dolayısıyla uzun zamandır atıl halde bırakılan Claudiopolis Antik Kenti Stadion’da düzenlendi. Programda konuşan Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, Stadion’un mevcut halinden duyduğu üzüntüyü dile getirerek milletvekillerini eleştirdi.

Başkan Yardımcısı Özdemir, Claudiopolis Antik Kenti Stadionun siyasi kavgalara kurban gittiğini vurgulayarak, “Müzeler haftası, önemli haftamız. Keşke katılımcılarımız daha fazla olsa, keşke burada protokolden ziyade gençlerimiz olsa, vatandaşlarımız olsa, Bolu halkı olsa. Daha çok kişiye müzeler haftasını duyurabilsek ama ne yazık ki çok fazla önem vermediğimiz konulardan bir tanesi olarak duruyor. Bunu geliştirmeliyiz. Buna önem vermeliyiz. Çünkü Bolu çok tarihi bir kent. Fakat böyle bir tarihi yeri ne kadar tanıtabiliyoruz? Ne kadar biliyoruz? Bunun bizim beceriksizliğimizden olduğunu düşünüyorum bir Bolulu olarak. Siyasi kavgalarımıza kurban gidiyor burası. Burası siyasi çekişmelere kurban olmamalıdır. İnşallah bu dönemde bir ılımanlı hava var Türkiye’de. Bu ılımanlı hava Bolu’ya da yansır” dedi.

VEKİLLERE SİTEM ETTİ

Özdemir, “Bizim 3 tane milletvekilimiz var. Milletvekillerimiz dert eder, keder eder kendine. Buradan her geçtiği zaman der ki, burası neden bu şekilde duruyor der. Bize de gerekli izinleri verirler. Bizlerde Bolu Belediyesi olarak yada Bakanlığımız yapar. Birilerinin dert edinmesi gerekiyor bunların turizme kazandırılması için. İnşallah bu dönemde bunları aşacağımızı düşünüyorum” şeklinde konuştu.

2 yorum yapılmış
  • Bolulu14
    22 Mayıs 2024 • 09:32
    Bolu turizmini hareketlendirmek istiyorsak öncelikle mevcut Bolu Lisesinin kaldırılarak altında olduğu iddia edilen saray kalıntılarının bir an evvel günyüzüne çıkartılması lazım.
  • Bolulu
    22 Mayıs 2024 • 12:52
    Sayın başkan yardımcısının Bolu Belediyesi otobüslerine binerek, yolcuların dert ve dileklerini dinlemesini arzuluyoruz. Bolu niçin yolcu taşımacılıkta, minibüs ve dolmuş taksi sistemine geçmiyor. Bilemiyoruz.Hiçbir ilde Boludaki gibi küçücük midübüslerle yolcu taşımacılık sistemi yok.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.