VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İGM BAŞKANI EKREM ÇETİNKAYA SAHAYA İNDİ... İLK DEFA ÜRETİMİN YAPILACAĞI ASFALT PLENTİ...

22 Mayıs 2024

.........................................................

Nisan Ayında İl Genel Meclis Başkanı olarak göreve başlayan Ekrem Çetinkaya, saha çalışmalarını hızlandırdı. İl Özel İdare birim müdürleri ile istişarelerinin ardından Özel İdare tarafından yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Ekrem Çetinkaya, önümüzdeki günlerde ilk üretimin yapılacağı asfalt plentinde incelemelerde bulundu.

İl Genel Meclis Başkanı Ekrem Çetinkaya, tebrik ziyareti ve meclis toplantılarının ardından saha çalışmalarına başladı.

İl Özel İdaresi tarafından kurulan ve sona gelinen asfalt plentinde incelemelerde bulunan Ekrem Çetinkaya, 300 Ton/Saat Kapasiteli hammadde besleme tesisi, 250 Ton/Saat Kırma ve Eleme Tesisi ve 160 Ton/Saat Kapasiteli Asfalt Plenti ile köy yollarının daha konforlu hale geleceğini söyledi.  Başkan Çetinkaya, Özel İdarenin kendi asfaltını üretecek olmasının heyecanını yaşadıklarını ifade etti.

İLÇE GEZİLERİ BAŞLADI

İl Genel Meclis Başkanı Ekrem Çetinkaya bir yandan ilçe gezilerine de başladı. İlk olarak Kıbrıscık ilçesine giden Başkan Çetinkaya, beraberinde AK Parti Kıbrıscık İlçe Başkanı Ünal Çetin, İl Genel Meclis Üyeleri Ekrem Saadet ve Ersan Mamur ile birlikte Kıbrıscık Kaymakamı Metehan Güngör'ü ziyaret etti. Kaymakam Güngör ile ilçede yürütülen çalışmalar hakkında görüşme yapan Çetinkaya, daha sonra bazı muhtarlarla da bir araya gelerek muhtarların taleplerini dinledi.

KÖSELER KÖYÜ’NÜN TESCİLLİ CAMİSİ 

İl Genel Meclis Başkanı Ekrem Çetinkaya, Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğüne tescilli, 1876 yılında yapılan, tavan, kürsü, minberi günümüze özgün şekilde taşınmış olan ve geçtiğimiz aylarda restore edilerek yeniden ibadete açılan Kıbrıscık Köseler Köyü Camiini de ziyaret etti. Çetinkaya caminin restorasyonunda emeği geçenlere teşekkür etti.

TALEPLER YERİNDE DİNLENİYOR

İlçe köylerindeki hizmetlerin aksatılmadan devam etmesi için gayret gösterdiklerini belirten Ekrem Çetinkaya, “Göreve geldiğimiz günden itibaren bu zaman kadar yapılan çalışmaların da üzerine katarak ‘neler yapabiliriz’ diye İl Genel Meclis Üyesi arkadaşlarımızla sürekli istişare halindeyiz. Bu doğrultuda ilçelerimizde yürütülen çalışmalarımızı yerinde görmek, muhtarlarımızın taleplerini dinlemek adına ziyaretlerimize başladık. Kaymakamlarımızla ve İlçe Özel İdare Müdürlerimizle de istişare halinde köylerimize hizmete devam edeceğiz” diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.