BELEDİYEYE İŞÇİ ALIMI DURDURULDU

...................

BELEDİYEYE İŞÇİ ALIMI DURDURULDU
Paylaş
A-A+ Paylaş

Bolu Belediyesi tarafından şehrin muhtelif yerlerindeki reklam panolarına verilen ilanlarla, Tasarruf Tedbirleri Genelgesi’nden dolayı 3 yıl personel alınamayacağı Bolu halkına duyuruldu.

Yerel seçimler sonrası Bolu Belediyesinde ve bağlı şirketlerde işe girmek umudunda olan işsiz vatandaşların tüm hayallerini yıkan ilanda personel alımına engel olarak da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan işaret edilmiş.

İŞTE O İLAN

“DUYURU” başlığıyla Bolu Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından reklam panolarına verilen ilanlarda;

“Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından 17 Mayıs 2024 tarihli, 23549 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan 2024/7 nolu Tasarruf Tedbirleri Genelgesi gereği;

Belediyemiz ve Belediye Şirketlerinde 3 (üç) yıl süreyle yeni personel istihdamı yapılamayacaktır.

Vatandaşlarımıza duyurulur” ifadeleri yer aldı

7 yorum yapılmış

  • YalnzAdam (2 yıl önce)
    Hayret By Tanju Sn Cumhurbaşkanı nın genelgelerine ne kadar sadık mış
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhsin (2 yıl önce)
    Tasarruf her zaman uygulanması gereken güzel bir davranıştır.Devletler halkları ile bu güzel alışkanlığı yerleştirebilir.Ekonomik göstergeler hepimizin canını çok sıkıyor.Bu duruma nasıl geldik.Üretmeden tüketmenin yanlış şehirleşmenin plansız yapılan harcamalar sonucunda bu içinde bulunduğumuz duruma düştük.Üst üste yapılan zamlar halkımızın tamamen psikolojisini bozuyor.Her şey düzenli bir plan dahilinde yapılmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • marsorunu (2 yıl önce)
    Arsa yok mesleği bırakacağız müteahhitler olarak Arsa üretin bize
    0
    0
    Yanıtla
  • Bolulu (2 yıl önce)
    Vatandaşın bir evi var alınan emlak vergisi çok yüksek nerdeyse evin tapusunuda alacaklar
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (2 yıl önce)
    3 yılda vereceğiniz maaşları seçim uğruna zam yaparak verdiğiniz içindir. İşinize gelmeyince Cumhurbaşkanı kararı. Zaten işi 1 kişi yapıyor. 10 kişi başında izliyor. Seçim dönemi diye gereksiz zam yaptınız. Bunu da %300 vergi zammı ile halka yıktınız. Hak yemem diye ortada gezme. Kendi koltuğun için milletin cebine elini çoktan attın. Haram olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • 1234 (2 yıl önce)
    Şişti daha ne kadar alacaklar Yazık, taşarondan yine devam ederker
    0
    0
    Yanıtla
  • GoCaBoLuLu (2 yıl önce)
    Tâki Önümüzdeki Dönem Bld Bşk Seçimlerine Son 1 Yıl Hatta 6 Ay Kala Eli Uzunlar Kanalıyle Alımlar Başlar. Hatta Bundan Başkanın Bile Haberi Olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.