ATATÜRK STADYUMUNDA ÇALIŞMALAR BAŞLADI

..........................

ATATÜRK STADYUMUNDA ÇALIŞMALAR BAŞLADI
Paylaş
A-A+ Paylaş

Boluspor Başkanı Savaş Abak, Atatürk Stadyumu’nda tadilat çalışmaları başladı. Başkan Savaş Abak, “Karot örnekleri alınacak. Sonrasında çıkan sonuçlara göre ortak karar alınacak” dedi.

Geosis Boluspor Kulüp Başkanı Savaş Abak, yıllardır kamuoyunun gündeminde olan Bolu Atatürk Stadyumu hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

“BLOKLARIN HEPSİNDEN KAROT ÖRNEĞİ ALINACAK”

Başkan Savaş Abak, stadyumdan karot numuneleri alınacağının ve sürecin 45-50 gün süreceğini ifade ederek; “Bizim her sene stadyumla ilgili TFF’ye güvenlik sertifikası sunmamız gerekiyor. Bu her kulüpte ve her stadyumda böyle. Bizimde güvenlik sertifika süremiz dolmak üzere. Kartalkaya’daki çok üzücü olaydan sonrada herkes korkuyor artık.

Bizde şimdi Belediye ile konuştuk. Ali Bey’de burada. Biz blokların hepsinden karot numuneleri aldıracağız. Karot numunelerinin sonuçlarına bakacağız. Bloklar kurtarıyor mu deprem yönetmeliğine, kurtarıyor mu. Neresi kurtarıyor, neresi kurtarmıyor? Ondan sonra Vali, Milletvekili, Belediye Başkanı bir oturacağız. Ortak bir karar alacağız. Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak ile de görüşeceğiz. İnşallah buraya da bir stadyum kazandırırız. İnşallah karot numuneleri iyi mi çıkar kötü mü çıkar onun daha sonuçlanması 45-50 günü bulur” dedi.  

“SİYASİLERİN VERECEĞİ KARAR ÖNEMLİ”

Başkan Savaş Abak, Bolu’ya yeni stadyumun 12 ila 14 bin kişilik arasında aynı yerde yapılması gerektiğine vurgu yaparak, “Bana soracak olursanız yetki bende olsa ben aynı yere isterim. Ama yetki bizde değil. Bakanlık nereye karar verir. Onu şehrin siyasileri karar verir. Ama 12 ila 14 bin kişilik FIFA prosedürlerine uygun burada hazırlık maçları olur. Bolu çok güzel bir şehir” şeklinde konuştu.  

9 yorum yapılmış

  • Stadehirdna (1 yıl önce)
    Aynı yere inşaa etmenin hiç bir akıl mantığı yok. Yeşil Park olsun mevcut yer. Bolu'da arsa çok.
    0
    0
    Yanıtla
  • yani (1 yıl önce)
    her sene karot numunesi alın binalar delik deşik olsun. vatandaşa kolon kiriş kesinlikle kırmayın yıkmayın diyorlar sonrada karot numunesi alıyorlar. iyi birde her sene karot numunesi alında 15-20 sene sonra otomatik çöksün
    0
    0
    Yanıtla
  • Cem (1 yıl önce)
    Stad kötü ve bakımsız olduğu için insanlar çoluk çocuğunu alıp maça gelmiyor. Bütün şehirlerde örnektir yeni stadlara daha çok izleyici gelir. Stad acil şart
    0
    0
    Yanıtla
  • Sevbanenelbolu (1 yıl önce)
    KARA ÇAYIRIN ORAYA YAPILMASI LAZIM BENCE HERKES ORAYA GELİR BOŞ ARAZİYE YAPILIRSA ÇOK İYİ OLUR
    0
    0
    Yanıtla
  • Selahattin (1 yıl önce)
    Cami yap cemaat yok stat yap seyirci yok garibanlara ev yapın da bu paralarla kiradan kurtulsunlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Sercan (1 yıl önce)
    12 ila 14 bin kişilik yapacağınıza 33 bin kişilik güzel bi stad yapilsada yıllarca boluya hizmet etse bundan 20 sene sonra bolunun nufusu artacak o stad yetmez
    0
    0
    Yanıtla
  • Koroglu (1 yıl önce)
    Gereksiz yerlere takimi doğru duruş uçuk sehirlere sdat yaptılar o zaman boluya sdat gerekmiyorsa eski turubuleri yıkalım turubunsuz oynayalım o zaman saygılarımla.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (1 yıl önce)
    Yahu stadyum dolmuyor 100kişi geliyor zaten boşa para gerek yok stadyuma falan Boluda taraftar yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Bolulu (1 yıl önce)
    Stad yapılırsa kuzeyde kale arkasında orman manzarası var o tarafı alçakta yapılırsa çok güzel bi stadyum olur eski Beşiktaş'ın stadında deniz gören tarafı alçak yapılmıştı çok güzel bir manzarası vardı
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.