Uzun zamandır depreme dayanıklı olmadığı için kapatılıp katılmayacağı kamuoyunda merak konusu olan Bolu Atatürk Stadyumu için karar verildi. Toplanan kurul stadyumun kapatılmasına karar verirken, Boluspor’un önümüzdeki maçları nerede oynayacağı ise merak konusu oldu.
Bolu Valisi Abdülaziz Aydın’ın başkanlığında düzenlenen toplantıya Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Geosis Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak, Bolu Milletvekilleri, Bolu İl Emniyet Müdürü Cemal Dalman ve ilgili kurum müdürleri katıldı. Toplantıda, Bolu Atatürk Stadyumu'nun mevcut durumu ve alınacak önlemler ele alındı.
GEOSİS BOLUSPOR MAÇLARINI NEREDE OYNAYACAK?
Geosis Boluspor'un ligde kalan haftalarda iç sahada oynaması gereken Erzurum FK, İstanbulspor, Bandırmaspor, Sakaryaspor, Fatih Karagümrük, Yeni Malatyaspor karşılaşmalarını Bolu'ya yakın bir ilde oynamasının uygun olacağı belirtildi. Kırmızı-beyazlı ekibin alternatif olarak Ankara'da bulunan Aktepe Keçiörengücü Stadyumu'nu belirlediği öğrenildi. Kırmızı beyazlı yöneticilerin, Erzurum FK maçı için Ankara ekibinin yöneticileriyle bir görüşme gerçekleştirmesi bekleniyor.
RAPORLAR OLUMSUZ, KAROT SONUÇLARI BEKLENİYOR
Toplantıda konuşan yetkililer, Bolu Atatürk Stadyumu ile ilgili yapılan incelemelerde raporların olumsuz olduğunu ve bu nedenle maç oynanmasına izin verilmeyeceğini belirtti. Geosis Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak, Bolu'da bulunan kamu kurum ve kuruluşların deprem yönetmeliğine uygunluğu hakkında da bilgi talep etti.
TEMASLAR SONUÇ VERMEDİ
Yıllardır Geosis Boluspor’un maçlarını oynadığı Bolu Atatürk Stadyumunda yapılan birçok değişikliğe rağmen, kurul tarafından geçerli not alamadığı için karşılaşmalara kapatıldı. Geosis Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak’ın, maçların oynanması için yaptığı birçok temas ve toplantı sonuçsuz kaldı.
Kaynak: KÖROĞLU GAZETESİ


