ABANT'TA 40 YILLIK TESİS MÜŞTERİLER İÇERİDEYKEN TAHLİYE EDİLDİ

.....................................................................................

ABANT'TA 40 YILLIK TESİS MÜŞTERİLER İÇERİDEYKEN TAHLİYE EDİLDİ
Paylaş
A-A+ Paylaş

Bolu’nun Abant Gölü Milli Parkı’nda 40 yıldır hizmet veren Göl Gazinosu, İl Özel İdaresi ve Jandarma ekipleri tarafından tahliye edildi. İşletme sahipleri, içeride müşteriler varken gerçekleştirilen tahliye işlemine büyük tepki gösterdi. İşletme sahibi Nuri Ayhan, "Bize oyun oynandı, terörist gibi muamele görüyoruz," diyerek yaşananlara isyan etti.

Abant Gölü Milli Parkı, Bolu’nun önde gelen turizm bölgelerinden biri olarak bilinirken, burada faaliyet gösteren ve İl Özel İdaresi'ne ait olan Göl Gazinosu, kira sözleşmesinin sona erdiği gerekçesiyle tahliye edildi. Sabah saatlerinde, işletmenin içerisi müşterilerle doluyken yapılan tahliye, büyük bir tepkiye neden oldu.

Edinilen bilgilere göre, Bolu İl Özel İdaresi, sözleşme süresi dolan işletmeye tahliye tebligatı göndermişti. Ancak, işletme sahibi Nuri Ayhan, bu karara karşı çıkarak idare mahkemesinden yürütmeyi durdurma kararı aldı. Cumartesi günü, mahkeme yürütmeyi durdurma kararını kaldırdı. Hemen sonrasında, 4 Ağustos Pazartesi sabahı İl Özel İdaresi, Jandarma ekiplerinin desteğiyle operasyonu başlattı ve gazinoyu boşaltmak için işlemlere başladı.

Tahliye sırasında içerideki masa, sandalye ve diğer eşyalar kamyonlara yüklenerek gazino boşaltıldı. İşletme sahibi Nuri Ayhan, yaşanan olaylara büyük tepki gösterdi ve bu durumu "oyun" olarak değerlendirdi. Ayhan, "Mahkemeden yürütmeyi durdurma kararı almıştık. Ancak hafta sonu karar kaldırıldı ve hemen pazartesi sabahı baskın gibi geldiler. Yıllardır burada hizmet veriyoruz, Bolu turizmine katkı sağlıyoruz. Bu muamele kabul edilemez, resmen terörist muamelesi görüyoruz," diyerek isyanını dile getirdi.

6 yorum yapılmış

  • Zafer (9 ay önce)
    Kurnaz a bak sözde mahkemeyle tahliyeyi durduracak
    0
    0
    Yanıtla
  • FedaiLK (10 ay önce)
    işte hayat diyelim
    0
    0
    Yanıtla
  • KAZMA (10 ay önce)
    Ye yedir beraber götür Kaz gelecek yerden tavuk esirgeme Esirgersen esir olursun !
    0
    0
    Yanıtla
  • BOLU14 (10 ay önce)
    kurallar uygulanan herkesde aynı söz terörist muamelesi görüyoruz diyorlar,kurallar uygulanmasın derdindeler
    0
    0
    Yanıtla
  • Adilztrk (10 ay önce)
    Maalesef hep bir oyun içersinde devam nerede ne zaman toslayacaz belli değil…..
    0
    0
    Yanıtla
  • abantalas (10 ay önce)
    etme bulma dünyası ne diyelim!!!
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.