Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Faruk Yiğit, göreve başlamasının ardından yönetim kadrosunda değişiklik yaptı. Rektör Yiğit, 2 rektör yardımcısını görevden alarak, bir diğer rektör yardımcısının ise görevini değiştirdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla BAİBÜ Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Yiğit, Genel Sekreter olarak görev yapan İhsan Ağcan’ı görevden aldı. Ağcan’ın, rektör danışmanı olarak görevlendirileceği iddia ediliyor.
Öte yandan rektör yardımcıları Prof. Dr. Aydın Him ve Prof. Dr. Samettin Gündüz de görevlerinden alındı. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Coşkun Karaca’nın ise mevcut görevine ek olarak boşalan genel sekreterlik görevine vekalet edeceği öğrenildi.


