BOLU'DAN RÜZGAR BEBEĞE UMUT PAZARI

...........................

BOLU'DAN RÜZGAR BEBEĞE UMUT PAZARI
Paylaş
A-A+ Paylaş

Başkan Özcan, Rüzgar Bebek için kurulan pazarı ziyaret etti

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Alpağut Mahallesi’nde Bolu’nun ilk SMA hastası olan Rüzgâr bebek için düzenlenen Yılbaşı Panayırı’nı ziyaret etti.

Bolu’da SMA Tip-2 tanısı konulan Rüzgâr bebeğin tedavisi için valilik onayıyla başlatılan yardım kampanyasına destekler her geçen gün artıyor. Toplumun tüm kesimlerinden yoğun ilgi gören kampanyaya destek olmak amacıyla Alpağut Mahallesi kadınları tarafından iki gün sürecek bir yardım panayırı düzenlendi.

Bolu Belediyesi’nin de destek verdiği panayırda, el emeği ürünlerin satışından elde edilecek gelirler Rüzgâr bebeğin tedavisine katkı sağlamak amacıyla bağış kutusunda toplanacak.

Alpağut Mahallesi Muhtarlık binası önünde kurulan panayırı ziyaret eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a, başkan yardımcıları, daire müdürleri ve Mahalle Muhtarı Sema Bostancı da eşlik etti. Başkan Özcan, panayırda satışa sunulan ürünlerden satın alarak kampanyaya destek verdi.

Kurulduğu andan itibaren vatandaşlardan yoğun ilgi gören panayır, 19-20 Aralık tarihlerinde açık kalarak Rüzgâr bebeğin tedavisi için bağış kabul etmeye devam edecek.

3 yorum yapılmış

  • Aydn (5 ay önce)
    umut pazarı yetmez,tüm kamuda çalısan devlet memurlar,bekediye çalışanları En az bin tl ile destek olmalı 60-70... Bin maas alıyorsunuz.Baskanlar daha fazla vermeli
    0
    0
    Yanıtla
  • gzelbolu (5 ay önce)
    Hem de nasıl şov, orada satılan ürünlerin paralarının tamamı bağışa gitmesi gerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bolulu (5 ay önce)
    Şov.
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.