BOLU'DA TRAFİK FELÇ... SÜRÜCÜLER KONTAK KAPATTI

...............................................................................................

BOLU'DA TRAFİK FELÇ... SÜRÜCÜLER KONTAK KAPATTI
Paylaş
A-A+ Paylaş

TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde etkili olan yoğun kar yağışı sebebiyle kayan tırlar nedeniyle ulaşım durdu. Ankara ve İstanbul istikametinde trafik tamamen kilitlenirken, yolda kalan yüzlerce araç havadan görüntülendi.

TEM Otoyolu’nun kilit noktalarından biri olan Bolu geçişinde trafik durdu. Bölgede etkisini sürdüren kar yağışı ve buzlanma nedeniyle ağır tonajlı araçlar rampalarda ilerlemekte güçlük çekti. Kontrolden çıkarak makaslayan tırlar sebebiyle otoyolun hem Ankara hem de İstanbul istikameti ulaşıma kapandı.

Kilometrelerce araç kuyruğu

Kayan araçların yolu kapatmasıyla birlikte trafik akışı tamamen kesildi. Otoyolda kilometrelerce uzunlukta araç kuyrukları oluştu. Saatlerdir sürücüler güçlükle hareket ederken, bölgedeki yoğunluk drone ile havadan görüntülendi. Görüntülerde, uçsuz bucaksız araç selinin hareketsiz şekilde beklediği görüldü.

 
 

2 yorum yapılmış

  • Ermi (5 ay önce)
    A veya B partisi değil 86 milyonun Cumhurbaşkanı ise amacın burada parti gözetmeksizin hizmet edilmeli bir elin nesi var iki elin sesi illerin valilikler belediye iş birliği içinde vatandaşa hizmet için el birliği ile birlikte hareket etmeliler. Bu ülke bizim ülkemiz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • YakupArslan (5 ay önce)
    Doğru haber. Düzce Bolu arasını 1 ocak 2025 tarihinde 3 saatte tamamladık. Yolda hiçbir yol açan resmi araç ve görevli göremedik. Yolcular Hayway alışveriş merkezine kilometrelerce kuyruk yaparak mola verdiler. Yetkili ve sorumluları arar olduk
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.