MİLLETVEKİLİ AKGÜL, KADIN DOĞUM VE ÇOCUK HASTANESİ İNŞAATINI İNCELEDİ

...........................................

MİLLETVEKİLİ AKGÜL, KADIN DOĞUM VE ÇOCUK HASTANESİ İNŞAATINI İNCELEDİ
Paylaş
A-A+ Paylaş

Bolu Milletvekili İsmail Akgül, yapımı devam eden Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi inşaatını ziyaret etti.Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Bolu’da yapımı devam eden Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nin inşaat şantiyesini ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi. Akgül, yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

“Bir an önce tamamlanmasını temenni ediyoruz”

Hastanenin bir an önce Bolu’ya kazandırılmasını istediklerini belirten Milletvekili Akgül, “İlimize kazandırılan Yeni Kadın Doğum ve Çocuk Hastanemizin inşaat şantiyesini ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldık. Bolu’muzun sağlık altyapısını güçlendirecek, özellikle annelerimiz ve evlatlarımızın daha modern, daha güvenli ve daha nitelikli hizmet almasına vesile olacak bu önemli yatırımın bir an önce tamamlanmasını temenni ediyoruz. Emeği geçen tüm kurumlarımıza, mühendislerimize ve sahada gece gündüz çalışan işçi kardeşlerimize teşekkür ediyor; hastanemizin şehrimize hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerine yer verdi.

2 yorum yapılmış

  • ismailbodur (4 ay önce)
    sayın vekil,izzetbaysalın emanetini yıkmayın desydiniz keşke
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmetmehmet (4 ay önce)
    Önce fizik tedaviyi yapsaydınız yarım kalan,müteahhidi kaçan..
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.