DOĞADA NADİR GÖRÜLÜYORDU... BOLU'DA SÜRÜ HALİNDE GÖRÜNTÜLENDİ....

..........................................................................................................

DOĞADA NADİR GÖRÜLÜYORDU... BOLU'DA SÜRÜ HALİNDE GÖRÜNTÜLENDİ....
Paylaş
A-A+ Paylaş

Bolu'da koruma altındaki kızıl geyikler, ormanlık alanda sürü halinde dolaşırken görüntülendi.

Ormanlık alanda doğa yürüyüşü yapan bir kişi, Türkiye'nin en büyük geyik türü olan kızıl geyiklerle karşılaştı. Sürüyü fark eden vatandaş, o anları cep telefonuyla görüntüledi. Bölgenin biyolojik zenginliğini yansıtan görüntülerde, koruma altındaki geyiklerin doğal ortamlarında gezindiği görülüyor.

Yetkililer, yaban hayatının korunması amacıyla denetimlerin aralıksız sürdüğünü belirterek, koruma altındaki türlere zarar verenlere ağır cezai yaptırımlar uygulandığını hatırlattı.

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.