SİNAPŞ YTS VE GÜLER EMLAK'TAN EV SAHİBİ OLMAK İSTEYENLERE YENİ FIRSATLAR

................................................................................

SİNAPŞ YTS VE GÜLER EMLAK'TAN EV SAHİBİ OLMAK İSTEYENLERE YENİ FIRSATLAR
Paylaş
A-A+ Paylaş

SİNPAŞ Yapı Tasarruf Sandığı Bolu Şubesi, Güler Emlak Danışmanlık’ın sahibi Güler Arık ve ekibini ofisinde ağırladı. Gerçekleşen ziyarette, ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara yönelik iş birliği imkanları masaya yatırıldı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, SİNPAŞ YTS’nin faizsiz ve tasarrufa dayalı finansman modeli ile Güler Emlak’ın portföy gücünün bir araya getirilmesiyle, konut sahibi olmak isteyenlere daha geniş ve avantajlı seçenekler sunulması hedeflendi.

SİNPAŞ YTS Bolu Şubesi yetkilileri, bu tür iş birliklerinin hem sektöre hem de vatandaşlara önemli katkılar sağlayacağını belirtirken, nazik ziyaretlerinden dolayı Güler Arık ve ekibine teşekkür etti.

Gerçekleşen buluşmanın, ilerleyen süreçte hayata geçirilecek Bolululara özel kolaylaştırıcı zemin hazırlaması beklenirken, taraflar iş birliğini güçlendirerek sürdürme konusunda temennide bulundu.

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.