VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

100 Bin Liralık Kaçak Sigara Operasyonu

29 Kasım 2011

Bolu İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü ile birlikte yaptığı operasyonda piyasa değeri yaklaşık 100 ...

Bolu İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü ile birlikte yaptığı operasyonda piyasa değeri yaklaşık 100 bin lira olan 97 bin 986 paket kaçak sigara ele geçirdi.

  Horlamaya Çözüm Bulundu…Bolu İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü ile birlikte yaptığı operasyonda piyasa değeri yaklaşık 100 bin lira olan 97 bin 986 paket kaçak sigara ele geçirdi. Yakalanan şahsın kaçak sigaraları Batman'dan İstanbul'a satmak üzere götürdüğü tespit edildi.

Bolu İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ile yapılan ortak operasyonda, TEM Anadolu Otoyolu üzerinde sahte plakalı kapalı kasa kamyonet, Çaydurt Jandarma Karakol Komutanlığı devriyesince Çaydurt-Alıçören mevkiinde durduruldu. Araç üzerinde takılı bulunan plakanın yapılan sorgulaması sonucu başka bir araca ait olduğu tespit edildi. Ayrıca kaçak sigaraları taşımakta kullanılan kamyonetin dış kısmının bir kargo firmasına benzer şekilde boyandığı ortaya çıktı. Araç şoförü M.S.K. gözaltına alındı.

Araçta yapılan aramada piyasa değeri yaklaşık 100 bin lira olan değişik markalarda 97 bin 986 paket kaçak sigara ele geçirildi. Kaçak sigaraların araç şoförü tarafından Batman'dan İstanbul'a satılmak üzere götürüldüğü belirlendi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.