VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Gerede'de hırsızlıkla mücadele

6 Aralık 2011

Bolu’nun Gerede ilçesi Kaymakamı Arslan Yurt, hırsızlarla mücadele projesinin hayata geçtiğini söyleyerek, “Artık polis ve ...

Bolu’nun Gerede ilçesi Kaymakamı Arslan Yurt, hırsızlarla mücadele projesinin hayata geçtiğini söyleyerek, “Artık polis ve halk arasındaki bağ artacak” dedi.

Gerede Kaymakamı Arslan Yurt, ‘Hırsızlık Suçlarıyla Etkin Mücadele Projesi’ni hayata geçirdi. Proje ile birlikte işyerinden hırsızlık suçlarının azaltılması, esnafın bilgi ve birikimlerinin artırılması, bilinçlendirme, güvenlik açıklarının belirlenmesi, Gerede’nin her türlü güvenlik sorunu ile polisin yakından ilgilendiğini görülmesinin sağlanması, polis ile halk arasındaki bağın artırılması hedefleniyor. Kaymakam Arslan Yurt, “İlçemizin konumu itibariyle ana güzergahta bulunması, mevcut ticari hareketliliği, özellikle hırsızlık suçlarında şüphelilerin ilgisini çekmektedir. İlçemizde mevcut olan fabrika, deri ve kimyasalları işletmeleri, banka, kuyumcu, mega marketler, teknoloji mağazaları, tekel büfelerinin sayılarının fazla olması da riski artırmaktadır” dedi.  

Son zamanlarda ilçede meydana gelen ev ve işyeri hırsızlıklarının artması, sahte para ve dolandırıcılık suçlarına karşı, ‘Hırsızlık Suçlarıyla Etkin Mücadele Projesi’nin hayata geçirilmesini zorunlu kıldığını ifade etti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.