VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Perşembe günü kar geliyor

7 Aralık 2011

Bugün yurda orta Akdeniz'den gelen yağışlı havanın etkisinin zamanla tüm yurtta etkili olacağı belirtildi. Perşembe ...

Bugün yurda orta Akdeniz'den gelen yağışlı havanın etkisinin zamanla tüm yurtta etkili olacağı belirtildi. Perşembe ve Cuma günü kar ise yağışı bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre yurda Orta Akdeniz'den gelen yağışlı havanın halen Marmara'nın batısı ve Kıyı Ege'de etkili olduğu ve zamanla ülke genelinde etkili olacağı bildirildi.

PERŞEMBE GÜNÜ BALKANLARDAN KAR GELİYOR

Perşembe günü ise yurdun Balkanlar'dan gelen yeni bir soğuk ve yağışlı havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor. Doğu Akdeniz kıyılarında kuvvetli olmak üzere, Batı ve Orta Karadeniz, İç Anadolu, Doğu Akdeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun batısı, sabah saatlerinde Marmara'nın doğusu, İç Ege, Göller Yöresi ve Antalya çevreleri ile akşam saatlerinden itibaren Marmara'nın batısı ve İzmir çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin edildiği belirtildi. Yağışların, yağmur ve sağanak, Kuzey Ege'nin iç kesimlerinin yüksekleri, Batı ve Orta Karadeniz'in yüksekleri ile İç Anadolu'nun doğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde olmasının beklendiği bildirildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.