VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Doğa harikası Abant kar yağışına teslim oldu

10 Aralık 2011

Bolu'nun doğa harikası mekanlarından biri olan Abant Tabiat Parkı'nda kar yağışı sonrası beyaz örtü güzel ...

Bolu'nun doğa harikası mekanlarından biri olan Abant Tabiat Parkı'nda kar yağışı sonrası beyaz örtü güzel görüntüler oluşturdu. Sabahın erken saatlerinde etkili olan kar yağışı Bolu merkezi ve Bolu Dağı'nda olduğu gibi Türkiye'nin cennet mekanı Abant Tabiat Parkı'nı da etkisi altına aldı. Kar yağışı sonrası doğal güzellikleriyle ünlü Abant beyaza bürünürken, göl çevresinde kartpostal gibi görüntüler oluştu. Otellerde konaklayan bazı tatilciler karın keyfini kardan adam yaparak çıkarttı.

Yılın dört mevsimi Türkiye'nin birçok yerinden tatilciyi ağırlayan Abant'ta, karın ilk günü tatilcilerin yokluğu dikkat çekti. Abant'ın boş olması nedeniyle iş bekleyen faytoncular da kendilerine at yarıştırıp beyaz örtünün keyfini çıkardı. Yoğun sis nedeniyle Abant Gölü'nün bir kısmı gözle görünmez hale gelirken, zeminde etkili olan kar yağışı tatilcilere de zor anlar yaşattı.

Abant'taki otellere ulaşmaya çalışan bazı tatilcilerin yollarda kalınca imdadına köylüler yetişti. Köylüler traktörlerle tatilcilerin arabalarını Abant'a kadar çekti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.