VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Buzlu yolda kayan minübüs eve camdan giriyordu

17 Ocak 2012

Bolu'da, hava sıcaklığının sıfırın altında 8 dereceye düşmesi nedeniyle yollar buz tuttu. Otomobiller kayarken, bir ...

Bolu'da, hava sıcaklığının sıfırın altında 8 dereceye düşmesi nedeniyle yollar buz tuttu. Otomobiller kayarken, bir minibüs evin camına çarptı.

Bu sabah başlayan kar yağışı ve soğuk hava kent merkezinde etkili oldu. Kar kalınlığı 7 santime ulaşırken, hava sıcaklığının sıfırın altında 8 dereceye düşmesi nedeniyle otomobiller buz tutan yollarda kaydı. Tabaklar Mahallesi Güneş Sokak'ta ki rampayı çıkan İbrahim Özdoğan idaresindeki 14 M 0508 plakalı minibüs, buz tutan yolda kayarak Candaş Apartmanı'nın 1'inci katında oturan Hasan Yılmaz'a ait evin penceresine çarptı. Demir parmaklıklar yerinden çıkarken, Hasan Yılmaz korkuyla dışarıya fırladı. Olay yerine gelen polis, buz tutan rampanın tuzlanması için Bolu Belediyesi ekiplerinden yardım istedi. Bu sırada rampayı çıkmaya çalışan çok sayıda araç kaydı. Belediye ekiplerinin gelmemesi üzerine polis, yol kenarındaki kaldırım taşlarını kucaklayarak minibüsün lastiklerinin arkasına koydu. Polisler vatandaşların yardımıyla minibüsü iterek yoldan uzaklaştırdı.

Minibüsün eve girmesiyle çok korktuğunu söyleyen Hasan Yılmaz, "Büyük bir gürültü oldu. çok korktum. Araçlar buz tutan rampayı çıkamıyor. Rampaların tuzlanması lazım" dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.