Kenan Özer Boluspor'da

Boluspor, Antalyaspor’un orta saha oyuncusu Kenan Özer’i renklerine bağladı. 25 yaşındaki tecrübeli oyuncu Boluspor Başkanı ...

Kenan Özer Boluspor'da
Paylaş
A-A+ Paylaş

Boluspor, Antalyaspor’un orta saha oyuncusu Kenan Özer’i renklerine bağladı. 25 yaşındaki tecrübeli oyuncu Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı ve çok sayıda yöneticinin katıldığı imza töreninde Boluspor’a imza attı.

Boluspor Yılmaz Becikoğlu tesislerinde yapılan imza töreninde konuşan Kenan Özer, “Ben buraya şampiyonluk yaşamaya geldim. Boluspor’un beni çok istemesi sürekli ısrar edilmesi beni çok mutlu. Boluspor gibi büyük bir camianın formasını giyeceğim için çok mutluyum” dedi. Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı ise, “Kenan Özer uzun süreden beri istediğimiz bir oyuncuydu. Kendisi Boluspor’a çok faydalı olacaktır. Camiamıza hayırlı olsun” diye konuştu.

KANAT OYUNCUSU

Boluspor’un devre arası transfer dönemi boyunca liste başında olan Kenan Beşiktaş alt yapısında yetiştikten sonra Karşıyaka, İstanbulspor, Kayseri Erciyesspor, Rizespor ve Antalyaspor formaları giydi. İkinci yarıda Antalyaspor kadrosunda düşünülmeyen Kenan her iki kanatta ve hücum bölgesinde oynuyor.

4 yorum yapılmış

  • HALİT CANBAZ (14 yıl önce)
    GOLCÜ VE GENÇ BİR İSİM BENİM TEK KORKUM FERDİ BAŞODA GİBİ HARCANMAMASI FERDİ BAŞODA 1 YILLIK KONTRATI VARDI VE FABİANO VE BURAK AKDİŞ DENEN 2 MENDEBUR YÜZÜNDEN HARCANDI.KENDİSİNİ İSPATLAYAMADI.BOLUSPORA FAYDASI OLAMADAN GİTTİ.ŞİMDİ AYNI HAZİN DURUMUN VEYSEL VE AYDIN YÜZÜNDEN KENAN ÖZERİN BAŞINA GELMESİ BENİM ÇEKİNCEM BU?
    0
    0
    Yanıtla
  • bolu14 (14 yıl önce)
    bune ya adam gibi adam alın adam en son ne zaman maça çıkmkış çok merak ediyorum yinede hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • süreyya sözkesen (14 yıl önce)
    hayırlı olur inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • erhan atabay (14 yıl önce)
    bolu14 bilmiyorsun madem sallama.adam en son kupa maçında oynadı ve gol attı.senin adam gibi adam lafın ne kriterin ne söyle de bilelim.querasma ve mustafa pektemek i alalım ister misin?adam çok iyi olsa bankasyada işi ne zaten.öyle nick lerin arkasına sığınıp sallamak en kolayı değil mi?
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.