VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İBDA-C liderine cezaevi önünde destek verdiler

25 Ocak 2012

Bolu F Tipi Cezaevi’nde hükümlü bulunan terör örgütü İBDA-C’nin lideri Salih Mirzabeyoğlu için cezaevi önünde ...

Bolu F Tipi Cezaevi’nde hükümlü bulunan terör örgütü İBDA-C’nin lideri Salih Mirzabeyoğlu için cezaevi önünde toplanan örgüt üyeleri, liderlerine destek verdi.

 2001 yılında 6 Nolu Devlet Güvenlik Mahkemesi tarafından ağırlaştırılmış ömür boyu hapse mahkum edilen terör örgütü İBDA-C lideri Salih Mirzabeyoğlu’na destek vermek için Bolu F Tipi Cezaevi önünde toplanan grup, tekbir getirip liderlerine destek verdi. Ellerinde pankartlarla cezaevi kapısı önünde toplanan grup, Mirzabeyoğlu’nun avukatı aracılığıyla basın açıklaması yaptı. Avukat Ali Rıza Yaman, “Mirzabeyoğlu haksız yere cezaevinde tutuluyor. Kendisi sürekli işkenceye maruz kalıyor. Bugün kendisini ziyaret etmek için toplandık. Buradaki kişiler, onun fikirleri ve düşüncelerinin izinden gidiyor. Kendisini ziyaret edeceğiz. Daha sonra da yeni adımlarımızı atmaya devam edeceğiz” dedi.

 Gruptaki bazı kişiler yanlarında getirdikleri kitap ve çiçekleri Avukat Ali Rıza Yaman'a verdi. Grupla görüşen avukat daha sonra Salih Mirzabeyoğlu’yla görüşmek için cezaevine girdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.