VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Karla karışık, buz gibi havada kros yarışmaları

8 Şubat 2012

Bolu'da, hafif kar yağışı altında yapılan kros yarışmasında öğrenciler zor anlar yaşarken, üşüyen öğrenciler montlarına ...

Bolu'da, hafif kar yağışı altında yapılan kros yarışmasında öğrenciler zor anlar yaşarken, üşüyen öğrenciler montlarına sarıldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Karaçayır Mahallesi'nde ilköğretim okulları arası kros müsabası düzenlendi. Küçük, yıldız ve genç olmak üzere üç kategoride düzenlenen kros yarışmasına 99'u erkek 69'u kız olmak üzere 168 ilköğretim öğrencisi katıldı. Hava sıcaklığının sıfırın altında 4 dereceye kadar düşmesi, öğrencilere zor anlar yaşattı. Soğuk hava ve kar yağışı altında koşan öğrenciler, bitiş çizgisinde kendilerini yere attı. Üşüyen öğrencilere bitiş çizgisinde öğretmenleri montlarını giydirdi. Bazı öğrenciler, yarışın bitiminde gözyaşlarına boğuldu. Yarışı tamamlayaman öğrenciler ise 112 Servis Acil ambulansı ile bitiş çizgisine getirildi. Üşüyen öğrenciler, yarışın sonunda çorba içerek ısınmaya çalıştı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.