VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bolu Dağında kar kalınlığı 50 santimetreye ulaştı

17 Şubat 2012

Bolu Dağı'nda kar kalınlığı elli santimetreye ulaştı. D-100 Karayolunun Bolu Dağı kesiminde gece başlayan kar yağışı ...

Bolu Dağı'nda kar kalınlığı elli santimetreye ulaştı. D-100 Karayolunun Bolu Dağı kesiminde gece başlayan kar yağışı gün boyu etkisini devam ettirdi. Zeminde de etkili olan kar yağışı sonrası karayolları ekipleri harekete geçti.

Güzergahta kazaların yaşanmaması ve yolların kapanmaması için karayolları ekipleri kar kürüme ve tuzlama çalışmalarını hızlandırdı. Geceden bu yana aralıksız devam eden kar yağışı sonrası Bolu Dağı'nda kar kalınlığı 50 santimetreye ulaştı. Sürücüler karla kaplanan yolda ağır ilerlerken, yoğun sis sürücülere zor anlar yaşattı. Trafik ekipleri de güzergahta aksaklıklar yaşanmaması için önlem aldı.  Öte yandan Tem Otoyolu Bolu tüneli girişinde bir TIR'ın devrilmesi sonucu otoyol trafiğe kapandı. Ankara'dan İstanbul istikametine seyir halinde olan bir TIR, Bolu Tüneli girişinde devrildi. TIR otoyolun İstanbul istikametini trafiğe tamamen kapattı. Yoğun kar yağışının olduğu bölgede yüzlerce araçlık kuyruk oluştu. Bölgede zincirsiz araç geçişine izin verilmiyor. Polis ve karayolları ekipleri yolun tekrar trafiğe açılması için yoğun çaba sarf ediyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.