VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Gerede Belediyesi karla mücadeleye devam ediyor

22 Şubat 2012

Bolu'nun Gerede ilçesinde belediye ekipleri şehir merkezinde biriken karları temizlemek için aralıksız çalışıyor. Geçtiğimiz günlerde etkili ...

Bolu'nun Gerede ilçesinde belediye ekipleri şehir merkezinde biriken karları temizlemek için aralıksız çalışıyor. Geçtiğimiz günlerde etkili olan yoğun kar yağışı sonrası Gerede ilçesi şehir merkezinde kar kalınlığı yarım metreye ulaştı.

Tüm yurtta olduğu gibi Gerede'de etkili olan kar yağışı ve soğuk havaların ardından şehir merkezinde biriken karların temizlenmesi için çoğun çalışma başlatıldı. Gerede Belediyesi'ne bağlı ekipler gece gündüz demeden kent merkezindeki karları temizleyebilmek için yoğun çaba sarf ediyor. Gerede Belediyesi bu yıl ağır geçen kış şartları nedeniyle kar temizleme çalışmalarında üç kepçe, iki greyder, bir büyük kepçe, tuzlama aracı ve dört kamyonla birlikte hava muhalefetine teslim olmadı.

Karla mücadele çalışmaları hakkında bilgiler veren Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın, "Son yılların en şiddetli kış mevsimi yaşanıyor. Ekiplerimiz olağanüstü çaba göstererek, halkımızın hayatında olumsuzluk yaşatmadan kar yağışlarının başladığı ilk günlerden itibaren hiçbir noktada kapalı yol bırakmayacak şekilde çalıştılar. Yol açma çalışmalarının ardından şu anda ekiplerimiz şehir merkezinde ve bağlantı yollarında kenar kısımlarda toplanan kar birikintilerini kamyonlara yükleyerek şehir dışına çıkartıyorlar. Karla mücadele ekibimize bu başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.