VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MHP’de ‘Ahi’ depremi…

23 Şubat 2012

İstifa depreminin yaralarının sarıldığı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu teşkilatında yeni bir kriz daha patlak verdi.

İstifa depreminin yaralarının sarıldığı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu teşkilatında yeni bir kriz daha patlak verdi. MHP'de uzun yıllar siyaset yapan ve 2007 Genel Seçimleri'nde milletvekili adayı olan Eyüp Ahi partinin yerel yöneticilerine çok ağır sözler sarfetti. Ahi, “Siz kimin uşağısınız” dedi.  

Sabri Şatıroğlu'nun yeniden il başkan adayı olmayacağını açıkladığı MHP'de yeni bir kriz başladı. Bir süre önce teşkilatlarda birbiri ardına yaşanan istifa depremleriyle sarsılan partide şimdi kuşak çatışmalarıyla sarsıldı. Partiye uzun yıllar hizmet etmiş bir isim olan ve 2007 Genel Seçimleri'nde MHP milletvekili adayı olan Eyüp Ahi partinin yerel yöneticileri aleyhinde sert açıklamalarda bulundu.

“SİZDE HİÇ UTANMA YOK MU?”

İl delege listesinin hazırlanışında partiye uzun yıllar hizmet etmiş isimlerin saf dışı bırakıldıklarını savunan Ahi, yaptığı yazılı açıklamada, isim vermeden delege listesinin oluşumunu sağlayanlara; “Siz kimsiniz? Bu davaya gönül vermiş, ömrünü vermiş, bu dava için canını vermeye her zaman hazır olan Eyüp Ahi'yi ve benim kadar değerli arkadaşlarımı dışlıyorsunuz. Eşlerimizi yazıp da bizi dışlamanızın sebebi nedir? Bu yetkiyi kimden alıyorsunuz? Sizde hiç utanma, arlanma, vicdan, ülkücü ahlakı, terbiye yok mu? Siz kimin uşağısınız? AKP ile ortak mı çalışıyorsunuz?“ ifadeleriyle eleştiri yöneltti.

“ÜLKÜCÜ CAMİAYI BİTİRMEK Mİ İSTİYORSUNUZ”

Ahi, açıklamalarının devamında, “AKP'ye liste yaptırsalar, bu listeyi sizin kadar berbat yapamazdı; utanırlardı, çekinirlerdi” dedi. Ahi, MHP'ye yerel seçimde güç katacak dengelerin oluşturulamadığını dile getirerek, partinin yerel yöneticileri hakkında, “Sizin amacınız nedir? MHP'yi, ülkücü camiayı bitirmek mi istiyorsunuz. Yazdıklarınız kişilerden dışladıklarınızın ne eksiklikleri var? Sizleri Bolu halkı huzurunda şiddetle kınıyorum. Allaha havale ediyorum. Yazıklar olsun sizin gibi bu davaya ihanet eden zavallılara” dedi.

Ahi, kendisiyle aynı düşünceyi paylaşan isimlerin sayısının azımsanacak oranda olmadığını dile getirerek, bu isimlerinde bu konuda açıklamalarda bulunacağını belirtti ve sözlerini noktaladı.

www.bolugundem.com

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.