VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Mustafa Ericek'ten dobra dobra

17 Nisan 2012

Boluspor Mayıs ayında yapılacak kongreye doğru ilerlerken, kamuoyunda başkan adayları arasında gösterilen Boluspor Başkan Yardımcısı ...

Boluspor Mayıs ayında yapılacak kongreye doğru ilerlerken, kamuoyunda başkan adayları arasında gösterilen Boluspor Başkan Yardımcısı ve Erpiliç Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Ericek, Özgür Bolu’nun sorularını dobra dobra yanıtladı. Ericek, “Necip Çarıkçı bu koltuğa yakışıyor ve gecesini gündüzünü veriyor. Kendisine ve çalışma arkadaşlarına destek olmamız gerekiyor. Benim başkan adaylığı gibi bir düşüncem yok. Boluspor için elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım” dedi. 

Boluspor Başkanlığı makamının sadece para ile yapılacak bir görev olmadığını ifade eden

Erpiliç Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Ericek, “Boluspor Kulübü Başkanlığı kolay bir iş değil. Bu görev sadece parası olan insanların değil özverili insanların da yapması gereken bir makam. Yeri geldiğinde ailenizden işinizden çok sevmeniz gerekiyor. Benim şu anki iş durumum Boluspor’da daha aktif bir görev almaya müsait değil. Bu yoğun tempo içerisinde ancak maçlara gidebiliyoruz. Bazen deplasmanlara bile gidemiyoruz. İlerleyen günlerde başkan olarak olmasa da yönetim içinde daha aktif görev alarak arkadaşlarıma daha çok yardım etmek isterim” diye konuştu.

ÇARIKÇI’YA TAM DESTEK

 Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı’nın gösterdiği özveri ve harcadığı zamanla başkanlık koltuğuna çok yakıştığını ifade eden Mustafa Ericek, “Necip Başkan o koltuğa çok yakışıyor. Çok güzel işler yaptı. Ayrıca yönetimdeki arkadaşlarımız oldukça özverililer. Yeri geldiği zaman bu işlere emek veriyorsunuz ancak bir bakmışsınız emekleriniz zayi oluyor. Liglerde bir çok takım büyük paralar harcıyor ama sonuca gidemiyorlar. Aslında Bolu olarak ayağımızı yorganımızı uzatmamız lazım. Hedefler olmadan insanların motive olması zordur. Potansiyelimiz gücümüz bulunduğumuz nokta ve genel itibariyle bakacak olursak başarısız olarak görmüyorum. Zaman zaman seyircimizin tepkisinide çok iyi anlıyorum. Ama futbol sabır işi. Her istediğiniz gerçekleşmeyebilir.Gönül ister ki daha iyi noktada olalım. Ama zamanla bunu da başaracağımıza inanıyorum” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.