VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Mezarlık alev alev yandı...

24 Nisan 2012

Saraycık Köyü’nde temizlik yapmak isteyen köylüler mezarlığı yaktı. Yangın saat 13.30 sıralarında Saraycık köyü mezarlığında ...

Saraycık Köyü’nde temizlik yapmak isteyen köylüler mezarlığı yaktı. Yangın saat 13.30 sıralarında Saraycık köyü mezarlığında çıktı.

Köylüler mezarlıktaki otların uzaması nedeniyle temizlik yapmaya başladı. Bu sırada otlar bilinmeyen bir nedenle tutuştu. Alevler kısa sürede mezarlığı sararken köylüler ellerindeki kazma küreklerle alevlere müdahale etti. Yangın kontrol altına alınamayınca ormana sıçrama ihtimali üzerine itfaiye ekiplerine haber verildi. Köy mezarlığına gelen Bolu Belediyesi İtfaiye ekipleri alevlere müdahale etti. İtfaiyecilerle köy halkı birlikte alevleri söndürmek için uğraştı. İtfaiye ekipleri mezarlıkta çıkan yangını söndürmek için çabalarken, köylüler de traktörlerle toprağı kazarak alevlerin ormana sıçramasını önledi. Yaklaşık bir saat süren çalışma sonrası alevler kontrol altına alındı.

Mezarlıktaki otları temizlerken yangın çıktığını belirten köylüler, "Köy mezarlığı otların uzamasıyla birlikte görünmez hale geldi. Biz de temizlik yapıyorduk. Bir anda yangın çıktı" dediler.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.