VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Çarıkcı Fas gezisini ve mağlubiyeti değerlendirdi

24 Nisan 2012

Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı, Fas’a neden gittiğini, o gece neler yaşadığını ve Emre Toraman ...

Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı, Fas’a neden gittiğini, o gece neler yaşadığını ve Emre Toraman olayı ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

  “SIKINTIDAN UYUYAMADIM”

“Denizlispor maçını internetten takip etme fırsatı bulduk. 1-0 olunca tabiî ki gayet mutlu olduk. Casablanca’ya giderken ise maçın 3-2 olduğunu öğrendik. Dünyam yıkıldı. Zaten o akşam yemekte yiyemedim. Direk otele geçtim. O gece uyuyamadım. Hiç beklemediğimiz bir sonuç oldu. Sorunları araştırdım. Hakem konusunda sıkıntı olmadığını öğrendim. Futbolda maalesef bu tip olaylar oluyor. 2-0’dan sonra Veysel’in bir vuruşunun direkten dönmüş. Artık bu maçı unuttuk.” 

“O OLAYI FAS’TA ÖĞRENDİM” 

 “Hocamızın maç sonunda yaptığı açıklama sonrasında nedenlerini sordum. Hocamızla yaklaşık 10 dakika bir görüşme yaptım. Bahri Kaya, Emre Toraman’ı kadro dışı bırakacağını söyledi.  Konuyu sormadım zaten o konunun detayını Fas’ta öğrenmiştim.”   FAS’A NEDEN GİTTİ “Fas’a yapılacak seyahat 3-4 ay önceden planlanmıştı. Ercan Albayrak, Dursun Kayman konusuna da gelirsek Casablanca da piyasaya girdiler. Orada da menajer vasıtasıyla 3 ay önce tasarlanan bir futbol takımıyla ilgili görüşme yapıldı. Bu tamamen Fas’taki menajer aracılığıyla yapılmış bir gezi oldu. Amaç Fas’taki takımı görmekti. Fas’taki futbol takımları çok iyi. Fransa’da çok oyuncuları var. Birkaç oyuncu izledik ve bizim içinde bir gezi oldu.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.