VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Kızının sevgilisinin kafasını yardı

27 Nisan 2012

Bolu'da, 14 yaşındaki kızının 32 yaşında bir adamla aşk yaşadığını öğrenen ve kızının sevgilisiyle yolda ...

Bolu'da, 14 yaşındaki kızının 32 yaşında bir adamla aşk yaşadığını öğrenen ve kızının sevgilisiyle yolda karşılaşan öfkeli anne taşla adamın kafasını yardı.

Olay, Borazanlar Mahallesi Hürriyet Caddesi'nde yaşandı. Murat S.(32) ile M.Ç. (14) yasak aşk yaşamaya başladı. 14 yaşındaki kız, 32 yaşındaki sevgilisiyle mesajlaşırken annesi Melek Ç (34) gördü. Kızını uyaran anne bir daha o adamla görüşmemesini istedi. Ancak kız pes etmedi. İki aşık Borazanlar Mahallesi'ne buluştu. Kızının peşine takılan annesi de Murat S. isimli şahısla kızını yan yana görünce öfkelendi.

Yerden büyük parke taşı alan kadın Murat S.'nin başına vurarak yaraladı. Sokak ortasında yaşanan kavgaya mahalle sakinleri müdahale etti. Olay yerine gelen polis, kadını ve kızını ekip otosuna bindirdi. Başından yaralanan Murat S. ise ambulasla hastaneye kaldırıldı. Olay sırasında polis ekiplerine "kızıma sarkıntılık yaptı" diyerek ifade veren anne Melek Ç.'nin karakolda ise yasak aşka karşı çıktığı için şahsı yaraladığını söylediği öğrenildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.