VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Kongre öncesinde herkes onu istiyor...

6 Mayıs 2012

  HABER: MURAT ÇELİK Boluspor’un koca bir sezonu çöpe atmasından sonra birçok yönetici kazan kaldırdı. Mayıs ayının ...

HABER: MURAT ÇELİK

Boluspor’un koca bir sezonu çöpe atmasından sonra birçok yönetici kazan kaldırdı. Mayıs ayının sonunda yapılması beklenen kongre öncesinde Boluspor Başkan Yardımcısı Abdullah Abat sesleri yükselmeye başladı.

  

Kırmızı beyazlı camiada Necip Çarıkçı dönemi kapanıyor. Ligde play-off ümitlerini son iki haftaya saklayan ancak kendi sahasında Rizespor’a 4-1 gibi farklı skorla mağlup olarak ligi kapatan Boluspor’da yönetim isyan bayrağını çekti. Kamuoyunda günlerdir konuşulan istifa sesleri ve Başkan Necip Çarıkçı’nın göreve devam edeceği yönündeki haberlere bir yenisi eklendi. Boluspor’da başkanlık için Başkan Yardımcısı Abdullah Abat ismi öne çıktı. Abat’a destek ligi başarısız bir noktada bitiren Boluspor’da Başkan Necip Çarıkçı’ya tepki çığ gibi büyürken, bazı yöneticilerin kazan kaldırdığı öğrenildi.

KAZAN KALDIRDILAR

İddiaya göre yönetimdeki birçok isim Başkan Necip Çarıkçı’nın bırakmasını istiyor. Yeni sezon için başkan adayları ise Abdullah Abat. Kırmızı beyazlı kulüp kongreye gitmesi durumunda birçok yönetici Abdullah Abat’ı destekleyecek. Başkan büyük ihtimalle değişecek.

4 yorum yapılmış
  • yuksel14
    6 Mayıs 2012 • 11:00
    BUDA OLMAZ BU SAATTEN SONRA TEK CARE BEÇİKOĞLU YA CIKARIZ YA DÜŞERİZ..ABATIN YAPACAĞI İŞ DEĞİL DEDİĞİNİ YAPTIRACAK SERT FUTBOLCUYA YÜZ VERMEYECEK TİTRETECEK ADAM LAZIM...
  • enver ayt
    6 Mayıs 2012 • 11:00
    Adam gibi adamdır Abdullah abat hiç bir hesabı yoktur boluspor sevdasından başka gelin bu sevdalılara hep birlikde sahip çıkalım ve bolusporumuz hak ettigi süper lige çıkaralım. ama birileri çıkıp bu insanların önüne çıkar yada taş koyarsa daha çok bekleriz süper ligi ben inanıyorumki bu adamla bu iş olur bırakında fırsat verelim,eger boluspor abdullah abat isminde karar verirse bütün bolu taraflı tarafsız bolu sporumuza destek verecektir saygılarla
  • samican
    6 Mayıs 2012 • 11:00
    CcC _abdullah reis_ CcC
  • şamil
    7 Mayıs 2012 • 11:00
    hakkı fidan,mustafa ericek,abdullah abat bence 3 üde on numara yakışır boluspora yüksel14 arkadaşım becikoğlunun elinde asamı var cup süper ligdeyiz. necip çarıkçı başarısız oldumu becikoğlu narası atılıyor. başka kimse yok boluda sanki arkadaşım becikoğlunu bolupsorda başkan veya idareci kimse istemiyor. herkesi tehdit ederek bu işler olmuyor. adamın birkere kimseye saygısı yok boluspor klübü ırakta saddamın milli takımı değil hay huytt diyince hepsi gol atacak çarıkçı olmazsa klüpten 10 tanede çıkar. 20 tanede nane çiğner gibi becikoğlu becikoğlu boluda kimse idareci olarak istemiyor birileri başarısız oldumu becikoğlu kurtar kabadayılıkla işler yürüseydi şikeden içerdeki giresun başkanı olgun pekerli giresun süper lig de olurdu.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.