VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İşte topluma örnek proje...

10 Mayıs 2012

Bolu’da Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’ne devam eden üyelerin rehabilitasyon çalışmalarına katkıda bulunmak amacıyla Bolu Rotary ...

Bolu’da Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’ne devam eden üyelerin rehabilitasyon çalışmalarına katkıda bulunmak amacıyla Bolu Rotary Kulübü’nün desteği ile kurulan Sera’nın açılışı yapıldı.

2008 yılında Bolu İzzet Baysal Ruh Sağlığı Hastalıkları Hastanesi’ne bağlı bir ünite olarak faaliyete geçen Toplum Ruh Sağlığı Merkezi, Rotary Kulübü’nün desteğiyle yeni serasına kavuştu. Sağlık Merkezi’ne devam eden üyelerin rehabilitasyon çalışmalarına katkıda bulunmak amacıyla kurulan sera törenle açıldı. Açılış törenine Bolu Vali Yardımcı Necdet Özeroğlu, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Rotary Kulübü Başkanı Niyazi Güler, Bolu İl Sağlık Müdürü Dr. Mahmut Arık, İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, Bolu Bağışçılar Vakfı Başkanı Şerafettin Erbayram ve İzzet Baysal Ruh Sağlığı Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Dr. Hülya Ensari ve sağlık çalışanları katıldı.

HÜLYA ENSARİ TEŞEKKÜR ETTİ

Rotary Kulübü’ne sera hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Başhekim Hülya Ensari, “Bizler ilimizin değerli kuruluşları, vakıfları ve hayırseverleriyle çok güzel çalışmalar yaptık. Türkiye’de başarılı çalışmalara imza atmak bizi sevindiriyor. Bu çalışmaları yaparken o kadar zevk alıyoruz ki çalışma şevkimiz artıyor. Bize bugünlere gelmemizde destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞKAN YILMAZ TEBRİK ETTİ

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz da başarılı çalışmalarından dolayı Başhekim Hülya Ensari’yi tebrik ederek, “Gerçekten çalışkan bir kadınımız var. Hülya hanım hastane ve toplum için elinden geleni yapıyor. Bugüne kadar birçok projesiyle ilklere imza attı. Şimdi de Rotary Kulübü’nün sera açılışını yapıyoruz. Böyle gayretle çalışan kişilerin her zaman yanında olacağız” diye konuştu.

Protokol konuşmalarının ardından Bolu Vali Yardımcısı Necdet Özeroğlu, Rotary Kulübü Başkanı Niyazi Güler’e katkılarından dolayı plaket takdim etti. Daha sonra kurdele kesimine geçildi. Törene katılanlar hep birlikte kurdele keserek seranın açılışını gerçekleştirdi. Açılışın ardından davetliler serayı gezdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.